Jordgubbssmoothie


Just nu dricker jag jordgubbssmoothie, gött och jag brukar gör det enkelt, jordgubbar med lättfil och det räcker för mig för det smakar så gott.

Men jag ska prova med banan också fast jag är inte riktigt förtjust i banan men kan alltid testa ändå.
Att vara mammaledig så har jag tid att planera mat-veckan och äta bra mat men när jag jobbar så är det väldigt svårt och då blir det "lat" att planera mat och jag jobbar ju också ojämn tid så det blir lite svårt trots det kan egentligen funkar ändå men ja.

Men just nu njuter jag max att vara mammaledig om jag ska vara ärligt.

Idag ska jag inte göra nåt speciellt förutom städa och tvätta kläder..

Jo det är en sak som är lite besvärligt med Anton för han tar ut sina strumpor hela tiden och äta dem.
Jag som inte vill att hans fötter ska frysa och när han sover så avskyr han täcke så han sover aldrig med täcke redan sen han föddes och det visade han direkt när han föddes så vill han inte ha täcke så jag var tvungen sätta på strumpor när han sover för jag vill inte han ska frysa.
Men nu på sistone tog han alltid bort sina strumpor och äta dem,, grr., hihi.

Nu behöver Anton mig, måste gå..

Write soon..
#1 - Sofia, Devins mamma

Söt Anton, jag hade också lika problem som du med Devin. Då skaffade jag några pyjamas som täcker fötterna och sparkarbyxa som täcker över fötter också så Devin kunde ej ta bort dem :)

#3 - sofiaw

jag glömmer alltid att man kan göra smoothie. måste skärpa mig för jag njuter ju alltid när jag väl dricker smoothie! :phehe, vad söt anton är. han svälter ju så han måste ta strumporna :)

#4 - Linba

Haha, känner igen det där med täcken och strumpor, Viggo gör precis likadant. Det är ingen fara om anton tar bort sina strumpor och smakar på.de är ju inte smutsiga eller?

Täcken, det finns sovpåse som man kan ha istället för täcke..Det är ingen fara om anton sparkar bort täcken eller så..

Kram

#5 - Mirre en hundtokig dalkulla

Sicken rackarunge ;). Gott med smoothie

kramar

#6 - Ulle

Tack för tipset!!! Kram

#7 - natty

hihih ta sparkdräkt då han sover så stumpor inte försvinner ;) hi hi

smoothie är aldrig dum!! :D

puss

#8 - L

jag brukar ta yoghurt ist..

trevlig helg kram

#9 - Lenita

Min dotter var likdant när hon var i Antons ålder, ville inte ha täcke på nätterna, då hade hon strumpor på sig när hon sover inte förrän ifjol slutade hon göra det då började hon sova med täcke, det tog ganska långt tid att få henne förstå att man ska ha täcke på nätterna.

Gott med smoothie.. Kram Lenita

#10 - Jessica

Jag har sett några pojkar ha blåa strumpbyxor på sig på förskolan, och det är så sött! Det finns såna strumpbyxor för pojkar, jätte bra och det är svårare att ta av byxan :)

#11 - Anna Sofia

Hihi.. Ja, det gjorde båda mina barn, jag hade ofta sparkbyxor så de kunde inte ta bort strumpor, och en gång envisade Dominic så han drog och drog att han började grina för banden på axlar blev för trång. Efter det slutade han.

Smooties. Jag åt flera smooties under sommaren, och nu är vår mix tillbringare sönder. inte själva mix, utan tillbringaren, en spricka. Suck, måste köpa nytt. :-)

#12 - Anonym

ta bara strumpbyxor, strunta i genus

#13 - Ådi

Vi har problem med "täckbortsparkare" här så båda barnen har sovpåsar. Grobag heter det och du kan prova googla efter barnbutiker som har dem. De är underbara! Inga täcken, varma barn trots man vill ha lite kallare i sovrummet. Bla bla! reklam

hihi!