Nej jag vet inte

Nej jag vet faktiskt inte hur jag ska göra om jag ska tar med barnvagn eller inte..

För mesta tror jag tar med barnvagn men sen blev jag osäker igen, öhh kan inte bestämma mig.

En sak vet jag om jag inte tar med barnvagn kommer jag bli svettigt och ont i rygg och om jag tar med barnvagn blir jag mer stressigt för när jag ska byta tåg så har jag inte många minuter mellan så jag måste skynda mig till hiss som åker jätte långsamt..
Hoppas att tåg väntar mig på mig, haha.

Det finns båda negativt med bärsele och barnvagn, hmm.

Jag tror

Jag tror att jag tar nog inte med barnvagn för vi stannar bara hos Sofia två nätter, alltså imorgon till torsdag och jag har pratat med henne att om jag inte tar med barnvagn så kan vi inte promenera för jag orka inte bära Anton så längre.

Jag kommer inte bära Anton med bärsele så mycket utan vi kommer byta tåg och sen kommer vi sitta för mesta för jag har sittplats bokning, vet att barnvagn är bekvämt men jag orkar inte tänker så mycket på det för vårt barnvagn är stor och lite klumpigt så det kommer ännu bli besvärligt.

Peter och jag pratade om det igår kväll och vi vet att jag har lite dålig med balans så jag inte vill råkar ramla när jag har många saker att tänker på, barnvagn, Anton och ryggsäck.

Jag vet faktiskt inte men tror lika bra att inte tar med barnvagn, hmm..

Jag får prova använda ryggsäck och bärsele ikväll och se hur jag känner mig.

Funderar fortfarande..

På tisdag


På tisdag ska vi till Örebro och jag är lite resfeber och det beror på att det är första gång för mig att åka tåg med en barn men det ska bli spännande.
Jag hoppas också att folk är snäll som inte stjäla saker som t.ex barnvagn för annars brukar jag alltid ta med väska nära mig där jag satt för jag litar inte på människor som åker med tåg men nu kan jag ju inte ta med barnvagn så jag måste låta barnvagn stå vid väskhyllan.

Nåja vi får se om folk är snäll på tåget.

Idag somnade Anton ovanligt tidigt kl halv sju för annars brukade han sova vid kl åtta-nio tiden och jag funderar på att sova snart.

God natt på er alla..

Idag


Idag var vi i Uddevalla för att shoppa lite och det var Peter som vill shoppa så jag och Anton följde med, vi har även åkt förbi Peters jobb för han vill kolla om allt var okej med nåt plåt som jag inte fattar haha men han vill kolla om han har gjort bra jobb.
När jag satt och väntade i bilen så kände jag att jag måste ta några bilder på havet och bad Peter tar bild på mig.

Vi har köpt ryggsäck som jag behöver till Örebro och Peter köpte några kläder till sig själv och det blev två snygg skjortor och en t-shirts.

Det har varit mysig idag.

Ni får ha en riktigt mys lördag.