Det var ett tag sedan!

Jag har inte bloggat och det har varit död här för det beror på att jag hade ingen motiverad att skriva eller någonting men nu känns det att jag kanske behöver det på tanke hur jag mår just nu så här blir som min terapi. :).
 Jag är inte så bra på svenska eftersom teckenspråk är min första språk och svenska som andra språk men jag gör så gott jag kan att skriva här och lätta ur mina känslor och allt möjligt. 
 
Det har hänt mycket fast inte så speciellt men i onsdags blev jag moster igen och hon var underbar och söt, mina pojkar har vuxit mycket och det händer mycket saker nu, är fortfarande gift med min underbar Peter..
 
 
Just nu verkar det som jag har fått höstdepression igen som jag försökte såg till att jag inte ska få det men det är så svårt så jag vet inte hur jag ska göra. 
Men jag ska inte ge upp utan jag ska försöka bli mig själv igen så därför har jag lämnat facebook och instagram för att lugnar ner mig, det är så märkligt att de stressade mig faktiskt.
 
Jag blev så stressad av att kolla andras bilder när jag inte egentligen behöver göra det så nu skiter jag i allt och koncentrar på mig själv och även på mina familj som är viktigaste för mig. 
Jag måste bara bli bättre igen och ta bort från stress och depression för mina familj och min egens skull. <3 
Tankar & funderingar | |
Upp