År 2019!

 
Jag har bestämt att jag ska inte handlar kläder i onödan utan jag får köpa kläder när jag verkligen behöver det, jag har köpt alldeles för mycket kläder i onödan år 2018.
Gud vad det är lite svårt om jag ska vara ärligt för H&M katalog kom för två dagar sedan och det finns så många som jag vill ha men nej, jag ska inte köpa, help..
 
Jag ska hålla det löftet punkt slut... :-D. 

-0,5

 
Det har gått bra och jag njöt av maten även träningen har också gått bra men min kropp kändes fortfarande tung och det beror på att jag har inte tränat på flera veckor så min kropp är ovan.
Jag följer Lifesum som bad mig uppdatera min vikt så jag vägde mig idag och det visade att jag har gått ner 0,5 så jag är nöjd, sakta men bra. 
 
Nu längtar jag efter helg, bara vara och vara med mina familj när vi alla mår bra för det har varit trist under jul och nyår pga sjukdomar men nu mår mina pojkar bra, jippie.. :-). 

-1,1 kg

 
Imorse vägde jag mig som jag inte borde göra för jag har sagt att jag ska väga mig den 2 februari och jag blev förvånade för det är minus -1,1 trots det har bara gått 4 dagar, känns lite för fort och fel på någon sätt men samtidigt blev jag glad så klart.
Jag vill helst gå ner sakta, äta bra och motionera för jag vill inte jojobantning och då kan jag gå upp i vikt snabbt, heller sakta och stabilitet som håller hela livet.
 
Jag äter vanligt men följer lifesum app som har koll på hur mycket jag äter och det hjälpte verkligen mycket.
Det påminna mig även att jag måste dricka mer vatten efter min träning/dag och också att jag borde äta mer och unna mig någon, väldigt bra app. 
Här kommer bilder som jag låna från google bilder, här är exempel. <3.
 

Diet!

 
Jag har sagt att jag följer inte någon diet för det har aldrig funkat för mig men nu har jag hämtat en app som heter Lifesum som räknar min kalorier, kanon bra för jag känner att jag har koll på hur jag äter för jag har faktiskt inte koll på hur mycket jag egentligen äter.
Lifesum har också bra frukost, lunch, mellis och middag recept och jag har försökt gå ner vikt mer än 1 år nu men jag har blivit äldre så det är mer svårt för mig att gå ner vikt och jag får ont i kroppen av min numera vikt, 65 kg och jag är 160 cm så jag måste gå ner för slippa smärta i kroppen.
Det syns inte på mig att jag väger tyngre men jag kände direkt att jag får ont i ryggen, ibland knä och att väga 65 kg funkar inte för mig.
 
Jag är inte jätte ung längre för jag gick alltid lätt ner vikt utan problem när jag var yngre men nu är jag snart 39 år så min kropp har förändrats mycket som gör svårare att gå ner vikt så jag bestämde mig att jag behöver hjälp med att räknar min kalorier för jag har inte koll på hur jag äter, så jag hoppas att det kommer funkar för mig men än så längre känns det väldigt bra och jag började i tisdags.
 
2 februari kommer jag väga mig och se om jag har gått ner eller inte och jag vet bara att jag borde sluta med att dricka vin, jag som älskar ta en glas vin på helgen och om jag vill nå dit så borde jag ta bort alkohol och satsa på det jag vill nå dit. 
 
God fortsättning på er alla.