2 dagar övertid


3D/4D ultraljud på bebis

Idag var det sista dag för mig att lämna Anton på förskolan för nu ska Peter alltid hämta och lämna Anton tills jag föder för det är tungt att köra när man har svårt att andas, kanske låter lite konstigt men min mage stod i väg vid bilratt och jag är också liten så det blir bara besvärligt att köra med stor mage.
Anton kan också vara krävande som exempel hände i morse vägrade han klä på sig och skrek, jag var svettigt och försökte få honom klä på sig, hihi och även sätta på skor.
Att lyfta honom till bilstol är också besvärligt när han inte vill sitta, ja allt med mycket besvärligt just nu när jag har ibland foglossning och höfter gör ont.

Det känns inte roligt att skriva här hur ont jag har och hur det är besvärligt att ta hand om Anton när jag vill så gärna det men det kommer bli snart över så kan jag gör vad jag vill och leka mycket med Anton som jag har saknat.

Nu undrar jag om det blir samma 4 dagar övertid som Anton, det får jag alltid hoppas men på nåt sätt så tror jag det inte.
Det är så j-vla tur att jag har så bra tålamod fast jag kan vara tjatigt men jag kan stå ut med att vara gravid tills det är dags.

Jag tittade på ultraljud bilder idag och då känner jag mig,, åå det är så ofattbart att vi har skapa en bebis igen som kommer snart ut och träffa oss, vi bara håller tummarna att det ska gå bra på förlossning och allt annat.

I natt drömde jag också nåt konstigt dröm för jag drömde att jag har fött men jag minns ingenting hur jag har fött så jag frågade Peter om jag födde normalt så sade han ja det gjorde du och det var så läskigt att jag inte minns någon alls på förlossning utan jag bara vaknade och såg en bebis nära mig, konstigt dröm.
På sista tiden har jag börjat drömt mycket om förlossning för några dagar sen drömde jag att jag födde pojke som hade ljus blond med mycket hår som pappa fast blond som min när jag var liten och hans ansikte var söt tjock så nu undrar jag vad det betyder?
Jag skulle bli förvånade om vår bebis får blond istället för mörkt brun/svart för Peters hår är stark än min så bebis kommer få hans hår för det såg vi när vi gjorde ultraljud och så sade kvinna att bebis har mycket hår, hihi.
Men som sagt man kan inte säga för mycket egentligen utan vi får se ;-).

Ojdå vad jag babblar, får göra nåt så dagar går fort ;-).

Write soon..
Graviditet | | 3 kommentarer |
Upp