Celsius!

 
Ja jag dricker Celsius vilket jag egentligen inte vill dricka det men det hjälper mig att orka och jag är otroligt jämt trött, sömnig när jag kör bilen och är jätte jätte trött.
Jag har träffat läkare och tagit blodprov men allt visade normalt och vad som är orsak till att jag är så trött vet ingen men enda som funkar för mig är Celsius så det blev beroende för mig. 
Jag har sovit tidigt men det hjälpte ändå inte och jag misstänkte att jag sov alltid oroligt så jag fick egentligen aldrig riktigt sömn så det är kanske orsak att jag är jämt trött. 
 
Men nu har jag bestämt att inte dricka det varje dag och bli mindre beroende av det, dricker bara jätte jätte sällan när jag känner att det är nödfall men inte när jag känner mig trött för jag har läst om vad som finns i Celsius och ärligt blev jag chockade och äcklad därför vill jag helst sluta med det, kommer bli svårt för mig eftersom jag är beroende av det men jag ska.
 
Enligt andra att sov tidigt, dricka vatten och bra kost är bäst men ang sov tidigt och dricka vatten funkar inte på mig men bra kost tror jag mycket på men jag ska ge det en chans igen och hoppas att det funkar för mig, inte så lätt när man har två små pojkar som kommer till mig på nätterna. 
 
Nog om det och nu ska jag fixa här hemma och sen middag.
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp