Celsius!

 
Ja jag dricker Celsius vilket jag egentligen inte vill dricka det men det hjälper mig att orka och jag är otroligt jämt trött, sömnig när jag kör bilen och är jätte jätte trött.
Jag har träffat läkare och tagit blodprov men allt visade normalt och vad som är orsak till att jag är så trött vet ingen men enda som funkar för mig är Celsius så det blev beroende för mig. 
Jag har sovit tidigt men det hjälpte ändå inte och jag misstänkte att jag sov alltid oroligt så jag fick egentligen aldrig riktigt sömn så det är kanske orsak att jag är jämt trött. 
 
Men nu har jag bestämt att inte dricka det varje dag och bli mindre beroende av det, dricker bara jätte jätte sällan när jag känner att det är nödfall men inte när jag känner mig trött för jag har läst om vad som finns i Celsius och ärligt blev jag chockade och äcklad därför vill jag helst sluta med det, kommer bli svårt för mig eftersom jag är beroende av det men jag ska.
 
Enligt andra att sov tidigt, dricka vatten och bra kost är bäst men ang sov tidigt och dricka vatten funkar inte på mig men bra kost tror jag mycket på men jag ska ge det en chans igen och hoppas att det funkar för mig, inte så lätt när man har två små pojkar som kommer till mig på nätterna. 
 
Nog om det och nu ska jag fixa här hemma och sen middag.
#1 - J.E

Jag kände igen symtom på det här som jag hade det samma problemet ifjol. Men har du tagit prov på sköldkörtel?

Svar: Jo jag tror jag har gjort det, är lite osäker men ska till läkare nästa vecka så ska jag absolut fråga om sköldkörtel. :-).
lillapia.blogg.se

#2 - Pea

Om du är trött hela tiden så får du kolla upp om du har sömnapne, det har jag o väntar just nu på att få träffa sömnspecialist...

Svar: Oj låter inte kul, ska läsa om det vad sömnapne är. Hoppas att det blir bättre för dig. Kram.
lillapia.blogg.se

#3 - Linda

Hejhej! Ja man kan bli mkt trött om man stressar och är orolig över saker vilket tar mycket krafter ur en kram

Svar: Ja, det stämmer nog på mig, för jag stressade och är oroligt över saker..Kram på dig.
lillapia.blogg.se