Vad är det som har hänt nu?


Jag försökte byta till annan header men det blev stopp i min tankar och plötsligt funkar jag inte ihop med html-koder så nu har jag bett någon annan som ska fixa header till mig.
Spännande det ska bli.

Jag tror det beror på att jag är helt fast vid att fotografera och fixa bilder än att fixa header nu och det kanske är bara just nu tillfälligt och jag kanske sätta igång med header när sugen kommer tillbaka..

Nu känner det så rätt att be någons hjälp att fixa header till mig :)
Och jag har sagt till henne att hon måste vara beredd att jag kommer att byta header så hon inte ska bli besviken så sade hon att det är lugnt för hon är inte bättre själv, skönt att veta :)..

Neeejj söndag är snart slut och snart måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och åka till jobbet, sucka..
Jag känner mig bara att det är så jobbigt att åka till jobbet när det är mörkt och kallt ute fast jag älskar vinter men det känns inte så just nu utan mest som höst.
 Just nu längtar jag bara till julen så får jag vila ut mig ordentligen och kopplar av.
God natt på er alla..

Bilder från idag..


Åt så goda pasta med köttfärssås..

Ni som ser bild på mig med kameran, det är inte min kameran utan kompis.. :)

Jag fick testa olika saker och här gjorde jag, det blev visst jättebra bilder :).
Det finns mer bilder men det får räcker än så längre.

Nu är jag helt slut och trött, somnade djupt på tåget och jag nästan åkte till Oslo, tur att jag vaknade när vi var i Trollhättan, puh.
Ha en mysig lördag kväll..

Nya objekt har kommit..


Jag gillar faktiskt nya objekt för det såg annorlunda jämför med andra och jag bara älskar det.
Nu förstår jag vad Canon EF 50mm 1.8 är för någon, vill kunna förklarar här men jag är så dålig på att förklarar så jag kanske gör det på videoblogg istället och teckna, lättare än skriva här :)
Ni kanske inte märkte men andra som jag har objekt och nya objekt ser verkligt mycket annorlunda ut och jag gillar Canon EF 50mm 1.8  bättre just nu men imorgon ska jag lära mig mer med olika objekt så kanske jag hitta nån som jag blir kär i :).Jag ska hämta älskling ikväll i Trollhättan där han festa med sin arbetskamrater, avskyr verkligt att köra i mörket men jag är illa tvungen och det regnar också så det blir värre shit att köra.

Är också trött, får inte somna när jag kör..
God kväll på er alla..

Trötter..

Nu är klockan 05.30, puh vill sova mer hihi..
Jag saknade min gamla schema när jag hade mest ledig men nu har jag fått mer timmar i nov och dec oxå och det känns som jag inte är hemma mycket nu :(.
Men jag ska egentligen inte klaga för P jobbar hårt varje mån-fre kl kvart i sju till fyra, ibland till fem sen hem och renovera fast under vecka tar han oftast paus från renovering, det behöver han för han är snickare och man blir less när man kommer hem och gör samma sak som på jobbet.
Hans jobb är tungt och hårt, man blir imponerade och ärligt skulle jag inte klarar mig att jobba på hans jobb.

Imorgon ska jag till Gbg, om det blir av förstås och träna med fotografering och det är bäst om jag åker bort när P kan jobba ifred med trägolvet som ska fixa.

Ni får ha en toppen dag...
Kram.