Redan lördag!!

Otroligt att vecka gick alldeles för fort men skönt för mig eftersom jag har inte semester och jag längtar efter den 1 september för då börjar jag annan jobb, ska jobba som personlig assistent igen.
Just nu jobbar jag på COOP mataffären och jag trivs okej där men det är så fel plats och jag kan känna mig ensam också, ni som inte förstår varför jag känner mig ensam jo för jag är döv och alla är hörande och de kan inte teckenspråk så vi kommunikation via penna och papper. 
Jobbet ligger jättelångt så jag fick köra långt så det tog tid och jag måste hämta pojkar så vi blir hemma ca kl 5-halv 6, inte roligt tycker jag.
 
Så därför längtar jag tills sista augusti då slutar jag där och börjar jobba som personlig assistent men då gäller det bara ett år eftersom jag vikarier för en mammaledig men jag får söka jobb under tiden och hoppas på att få någon. 
 
I onsdags var jag hos frisör och klippte toppar och gjorde ljusare slingor, förut hade jag ombre, ljusare på toppar.. 
Här kommer bilder på mig...
 
 
Nu ska vi gå till våra granne och fira hennes födelsedag och hon fyller 72 år gammal, mysigt dam.

Bry dig inte om vad andra tycker..

När jag och min man var i Santorini i en vecka utan våra pojkar och då hann jag tänkte mycket på allt möjligt utan någon stressade mig, så började jag tänkte på hur jag lever i mitt liv som handlar om mina oro och ångest känsla.
 
Jag brydde mig för mycket vad folk kommer tycker och vad de tänker på som exempel om min degiga mage som jag hade väldigt svårt för det men då tänkte jag på att jag födde ju två fina pojkar som jag älskar väldigt mycket och det var värd så jag kommer leva med min degiga mage.
Men jag kommer självklart hålla mig i form och bli fastare men min mage kommer aldrig bli fastare, det har jag förstått och det hade jag svårt att accepterade förut men nu har jag accepterat det, det känns väldigt bra.
 
Jag försöker även lära mig att älska min kropp och om jag inte gör det så kommer jag bara må dåligt och stressad, det vill ju man inte.
 
Jag tänker bara vara mig själv och skiter i vad andra tänker och tycker..