Jag känner mig lättad när jag tog en svårt beslut men det är självklart att jag gör det eftersom det är bästa för mina familj trots jag kommer få en tufft år men det är bästa som har hänt mig. 
 
Jag har velat gör det i några år men det blev aldrig för jag törs inte men nu har jag gjort det. 
 
ÄNTLIGEN säger jag bara.

Bäddsoffa!!!

 
 
Nu har man köpt bäddsoffa och det kommer ca 7-10 dagar, kanske senare eftersom det är ju nyår och röd dag snart.
Jag var nervös först om jag ska verkligen köpa det men det gjorde jag för det var bra pris och det gäller bara två dagar sen är det normalpris så jag passar på att köpa det, hoppas att det kommer bli bra :-). 
Det är också positivt med att det kostar inte om man vill retur så jag kan vara lugn om det inte blir bra så bara lämna tillbaka...

Hämtat glasögon!!!

 
 
Igår hämtade jag glasögon och första reaktion var att det var så stark och jag blev yr och mådde lite illa så då sade jag till Peter att jag vill inte ha glasögon men jag tog ändå på mig så jag ska bli van sen.
Men annars är jag så jättenöjd med glasögon som jag valde och jag har börjat vänja mig vid det, det kommer tar tid och att köra bil med glasögon är besvärligt tycker jag men det får jag träna med.
 
Snart är det nyårsafton och jag känner inte för att vara vaken tills 00.00 för pojkar kommer inte kunna hålla vaken och jag äter heller goda mat och sen kolla på film sen sovaaaa..
Man måste inte fira nyår tycker jag när man inte har lust så kan man lika gärna sova, nu låter jag som en trist människa, fniss.
 
Ni får ha en toppen söndag..