Hissgardin och fullt upp

Jag har haft fullt upp under vecka och i onsdags åkte jag till tygladan och köpte vit linne tyg som ska bli hissgardin, gissa vad jag blev så förvånade för det blev så bra.
Det är också första gång för mig att gör en gardin för annars brukar jag be om min mammas hjälp men hon bor långt bort och annars brukar jag köpa färdig sytt gardin men vårt allrum har ganska stor bredd fönster så det inte finns rätt storlek till hissgardin.
Så igår har jag bara suttit och sy, ta hand om Anton, sy och tvätta kläder för jag vill gardin ska bli klart innan mina familj kommer.
Det blev klart igår, jippie och jag var så stolt över mig själv att jag klarade det och bild på gardin är inte så bra bild men ska ta bättre bild när jag har tid.

Igår fick Anton följa med sin pappa och klippa gräs, han tyckte det var så kul och vill fortsätta, hihi.

Nu ska jag dammsuga här och önskar er en riktigt trevlig valborgsafton.

Söndag 24 april

Det har varit mysigt hos Antons farfar och farmor och jag gillar deras ny köket jättemycket, det har Peter gjort bra jobb och även Peters pappa :).

Vi åt påsk mat, jättegott och samt fick jag förskott födelsedag presenter och jag blev jättenöjd med presenter för jag fick Elins inspiration presentkort från svärföräldrar och pengar från Peters brors familj.
Elins inspiration är en butik som finns i Vänersborg som jag älskar för det är lantliga saker där så jag ser fram emot att handlar där snart.

Igår var det ju min födelsedag, måste tacka er som gratulerade mig :).
Jag fick pengar från älskling och Anton och en stor apelsin marabou choklad, glad jag blev och Jonas, min barndomsvän kom och hälsade igår, fick blommor som hänga ute nu, jättefin.

Så hela helgen har varit toppen och fin väder också.

Denna vecka kommer jag ganska mycket att göra innan valborg helg kommer för då ska vi fira Antons 1 års dag.

Hoppas att ni har haft bra påsk helg?

Jag är tillbaka

Hej alla.
Det har varit svårt att blogga när jag har andra att göra och jag saknar verkligt att blogga men jag kan inte det pga tidbrist.
Jag har haft bra påskhelg trots jag jobbade och i söndags var vi hos Antons farfar och farmor och åt påsk mat, jättegott.

Å nej jag hinner inte blogga mer men lova gör det när Anton sover för Anton ropa efter mig nu.

Write soon.