Coola kläder till pojkar

Jag har alltid tycker att flesta flickor kläder har så mycket att välja och coola kläder men till pojkar är svårare och finns inte så många snygga eller att välja.
Men när jag var inne på ebay så hittade jag massor coola kläder till pojkar, det är så snygga kläder och roligt också.
Härligt att se måste jag säga ;-)..
 

Freeddaagg

Igår fick jag sminkbord från älskling och pojkar, precis vad jag önskade mig, :-).
 
Idag ska Peter kanske montera sminkbord och då ska jag skaffa lilla spegel och ska även ha stor spegel som vi har i hallen, där vill jag ha till sminkbord för det är så fin spegel och lampa för att kunna se tydligt när man sminka, ska bli skoj.
Då måste det vara färdig innan bröllop för där ska jag sitta och sminka mig inför dagen ;-). 
 
IKEA ska öppnar i Uddevalla i maj, längtar så kommer jag absolut åka dit och handlar saker till sminkbord.
 
Här kommer inspiration sminkbord som jag gillar, hittade google bilder, små och enkel sminkbord passar bäst i vår sovrum när det finns inte mycket plats. 
 

33 år gammal idag...

Jisses är det sant att jag är 33 år gammal, det känns inte så utan jag känner mig fortfarande som 25 årig, helt ofattbart..
Igår firade vi förskott min födelsedag tillsammans med svärföräldrar och jag fick så fina presenter från dem, tack och idag fick jag så många gratulationer i facebook, tack det värmer..
 
Imorgon kommer mina familj från Jönköping så det ska bli mysigt att ha dem här under hela helg, pojkar kommer tycker det är så roligt att träffa mormor, morfar, moster, mosters man och sin kusin.
 
På lördag ska jag och min syster till sminkkurs så det ska bli spännande, hoppas få bra tips.
 
Igår träffade vi präst och det gick jättebra men jag och Peter små skrattade när vi tittade på varandra, hihi, vi är nog lite nervös.
Jag frågade präst om jag får puss Peter när vi har sätta ringar på varandra så sade Präst att det är egentligen engelsk tradition som gör så men vi får om vi vill så sade jag ( JAG VILL), det är en måste för mig, haha och det vill Peter med.
 
Det känns pirrigt i mage när vi pratade med präst och vi har även träffat en man som ska spela musik i kyrkan, Peter fick välja låt för jag hör ju inte men han beskrivande för mig hur musik låter, glad, lättsam eller hård, ja olika så och det känns bra med låt som han valde som passar oss.
 
Jag väntar fortfarande på att Axel ska somna snart, han ligger på säng nu och envisa, vill inte sova.
Jag ska ju storstäda här men kan inte gör när han är vaken och se mig gå runt och stör honom när han försöker sova, städa heller när han sover.
 
Skriv snart....
 
BILD: Pernilla

Allt känns för mycket just nu...

Denna vecka är fullbokad att åka till ärende, känns inte så roligt för det är inte roligt ärende men måste gör det fast på onsdag är det intressant för vi kommer träffa präst så det ser jag fram emot.
 
Igår var vi på ögonmottagning för Anton och enligt läkare att han bör ha glasögon för hans högra eller vänstra öga har översyn så han bör ha glasögon för kunna träna upp och bli lika balans som annan öga som är normalt och det kan försvinna när han blir tonår men inte säker.
 
Då tänkte jag direkt, nej Anton ska inte behöva lida mer och läkare hittar alltid nåt fel på Anton, aahh men samtidigt ska jag inte ge upp utan vi ska gör allt bästa för Anton, det är viktigaste..
Nu måste vi boka en tid hos optik så han ska få en ny glasögon och hoppas att vi kommer hitta nåt coola glasögon som passar honom ;-).
 
Igår kväll kunde jag inte låta bli att bli ledsen för jag tycker allt känns för mycket och jag kände mig att allt är mitt fel för pojkar har ärvt av min dövhet, hemskt att känner så vet jag men det är så jag känner mig.
Sen nu säger de att Anton bör ha glasögon och då undrade jag vem han har ärvt av fast det bör jag inte fokusera på det egentligen.
Jag som är mamma vill så klart alltid att min pojkar ska få det bästa men inte så alltid lätt, de är så fina pojkar och underbar.
 
Ja ja nu är jag bara lite känsligt, hoppas att det blir bättre sen.

Vintage bröllop

När man har sett massor inspiration bröllop och jag tycker vintage bröllop är otroligt vacker, speciellt klänningen och är stormförälskad i det.. 
Jag kan gärna berätta ärligt att för en vecka sen provade jag min brudklänningen igen för att se om allt är bra men blev lite panik för jag har plötsligt gått ännu ner vikt och klänningen är lite för stor för mig :( så jag kollade efter sömmerska och kolla priset om hur mycket kostar om man sy mindre, få se hur det kommer bli. 
 
Här kommer inspiration vintage brudklänningar, de här klänningar har jag inte så bara ni vet :-).