Brudbukett

Jag vet inte vad jag vill egentligen ha och ibland undrar jag varför måste man ha brudbukett men det är ju fin, jag kan alltid ha en enkel fin blommor.
 
Jag gillar blommor på bilder som jag hittade i google, det är fin.

Jippie motivationen har kommit tillbaka

I tre dagar har jag tränat direkt på morgon och det funkade bra när barnen är med för det är bästa tid för mig att träna på morgon för jag kommer inte orka senare.
Så nu har jag hittat som passar mig att träna på morgon och barnen tycker det var kul att tittade på mig, hihi.
 
Så här ser min träning ut:
 
Måndag: Tränade hela kroppen med hjälp appen som finns i mobil, plankan och sidoplankan 50 sek / 3 gånger
Tisdag: Tränade armar, styrka med hjälp appen, plankan och sidoplankan 50 sek/ 3 gånger
Onsdag: Pilates, plankan och sidoplankan 50 sek/ 3 gånger
 
Imorgon ska jag träna också och det blir powerwalk 1 timme och ketbell, plankan och sido plankan..
Hoppas att det blir så för jag fick ändra lite med träning idag för Anton är hemma från förskolan men tror han ska få gå på förskolan imorgon för han verkar må mycket bättre, så när jag lämnar honom på förskolan så ska jag och Axel åka till en plats och ta powerwalka..
 
Det har ösregnat i tre dagar nu och om det blir regn imorgon också så ska vi ändå och ta powerwalk, bara ta rätt kläder. ;-).
 
 
Natalie och Mikael 
Foto: Pernilla Falk

Priorin- kosttillskott mot håravfall

För ca tre veckor sen började jag med priorin, kosttillskott mot håravfall för jag tappade otroligt mycket hår efter jag har fött Axel och det var värsta jag har upplevt för jag tappade faktiskt JÄTTEMYCKET hår, blev faktiskt rädd.
Så jag började letade efter kosttillskott mot hår och testade billigaste men tyvärr så funkade det inte för mig så jag tog det dyrare Priorin.
Det har gått tre veckor nu och enligt de att det kommer visa resultat efter tre månader men för mig känns det redan efter tre veckor för jag tappade mycket mindre nu än förut.
Eller så inbillar jag mig men tycker i alla fall att jag tappar mindre hår nu. så himla skönt att det hjälper mig trots dyrt men värd..
Tycker även att mitt hår har blivit bättre och inte torrt längre, kanske beror på att jag bytte shampoo och balsam och även ätit kosttillskott.