Från 65 kg till 58,5 kg

Idag fuskade jag lite med att kolla på våg som jag egentligen ska göra på söndag och jag har gått ner totalt 6,5 kg på nästan en månad, känner supernöjd.
Men nu måste jag tränar upp för att få fasta kropp och det kommer bli kämpigt, inte lätt när man har fött två barn och de som får tillbaka fin kropp efter man har fött barn är lyckost men det har jag inte så tyvärr och det måste jag jobba hårt för det.
 
Jag vill gärna gå ner till 56-57 kg men vi får se hur lång tid det kommer bli för min vikt kan stannar helt plötsligt för jag ska ju träna upp och få fasta kropp och då blir muskler tyngre och då får jag accepterar att väga 58 kg, det är ju bra ändå.
 
Här kommer bilder på mig när jag har fött första barn och idag, det har varit upp och ner med min vikt under nästan tre år på grund av två gånger graviditet och jag hann inte gå ner till min drömvikt för jag blev gravid andra gång snabbt.
Jag har mycket kvar att jobba, för att få fasta lår, rumpa, mage och armar som jag inte är riktigt nöjd med och jag har nu förstått att jag kommer alltid vara bred höfter vilket jag inte egentligen gillar men det är bara accepterar läget. =). 
 
 
 
 
 
 
 

Kläder till pojkar..

Jag vet vad jag vill att mina pojkar ska inte ha kostym på vårt bröllop utan de ska få avslappnade kläder men det ska se snyggt och fin ut.
Som på bilder älskar jag det fast röd byxor ska inte mina pojkar ha för det passar inte till vårt färgtema så jag tror det blir beige eller grå byxor, tror ska satsa på chinos byxor för de är ju fin och skor vet jag inte än.
 
Nu är jag jakt efter snygg slips och byxor =)
 
Å de kommer bli jättesöta.
 
Nu har jag köpt skjorta och väst till mina pojkar som på bilder från Halens. 

Funderar...

Naglar ser fin ut och jag vill inte ha för lång naglar utan lagom med lite ljus rosa glitter skulle vara fin tror jag, hmm få se om jag ska ha det eller vit som flesta brukar ha till bröllop.
 
Låna två bilder från Helen Torsgården , gillar ögonskuggor färg. 
 
Buketter kommer jag nog välja den som på bilden, gillar den väldigt mycket för det är enkelt men ändå söt och vacker.
 
Cupcakes wrappers har jag köpt nu för 50 st på ebay.com så det ska se finare ut.
 
Andra bild, håret är verklig fin men tror inte att jag ska ha så hår men gillar det ändå på nåt sätt.