Jag har fått tillåtelse av min man att renovera gästrum

Jippie och nu har jag fått massor inspiration och idéer men jag måste ändå försöka tänka smart för just nu delar pojkar sovrum och en dag kommer båda vill bo själv så jag måste gör om gästrum som ska kunna ändra lätt till Axels sovrum eller Antons i framtid.
 
Jag har en bäddsoffa som jag inte vill ha längre, det tar plats så jag funderar på två bäddfåtölj, ett litet bord, någon härlig färgglad matta och några fina dekorationer.
Det får bli vita väggar för det ska kunna lättare ändra sen och tapetsera om till någon av pojkars framtid sovrum ;-) och jag slipper också köpa dyrt tapet och förlora i onödan när det ska ändå ändra sen eller så inte men jag målar heller vit än att tapetsera.
 
Jag kan alltid ha glada färg och ha fina dekorationer så det lyser vackert och även där kan jag sitta och kopplar av och läsa skvallertidningar, böcker och ja där ska jag kunna läsa med bra belysning.
 
Två bäddfåtölj kan gärna vara i Antons sovrum och även Axels sovrum så de har egen fåtölj i sin sovrum eller vardagsrum eller allrum, man måste tänker smart som kan använda sen och billigt som möjligt, det ska jag satsa på ;-).
Ni får gärna ge tips och jag blir bara glad då.
 
Nu funderar jag på vad jag ska göra med två skåp som finns i gästrum och jag funderar stark på att riva dem som vi gjorde på vår sovrum, vi får se och jag måste kolla inspiration som kanske har bra tips.
 
Oj oj klocka är mycket, dags att lägga mig så nu säger jag god natt..
 

Inspiration hyllor till pojkars sovrum

Lånade bilder från google och styleroom.
 
Jag vill inte ha många lådor med leksaker på golvet utan vill skaffa hyllor, tycker om de på bilder och det skulle bli fin och att ha böcker på hylla skulle sitta fin.
Just nu förstör pojkar bara böcker som låg på golvet och det känns inte kul att se dem förstöra.

Supernöjd

 
Jag är verkligen supernöjd med min hårfärg just nu och det kommer jag ha tills jag blir trött på det så byter jag en annan hårfärg men än så länge så trivs jag jättebra med det.
 
Nä nu ska jag fixa mig och åker i väg och hämta Axel, sen möte kl tre..
Ni får ha en underbar dag..

Huvudvärk och trött

 
Igår var jag så trött och huvudvärk, det beror så klart på att jag har inte ätit nåt socker igår och jag har ätit skärp mat i flera veckor nu men igår sade jag ifrån och att det räcker nu, det kommer självklart gå upp och ner med mat och träningen för det beror mycket på mig själv men någon gång i livet kommer jag få det jag drömde om för det har jag bestämt mig men när vet jag inte, det kan ta år...