Blandad känslor!

Hej alla!

Jag hoppas att ni mår bra??

Jag har skrivit här samma texter i privatblogg också.

Jag har inte berättat det förut  för vi vet inte säker om det är 100% men nu verkar det som det är typ finns risk att Anton är döv.
Vi har gjort test när vi var på BB och det visade ingenting och Anton har gjort fler tester men samma resultat så vi fick remiss och idag var vi där och gjorde samma test som gjorde på BB och det visade samma resultat.
Vi ska få en ny tid om ca fyra veckor och ska göra annan test.

Hon som jobbade på hörcentralen frågade mig om jag har ärftligt och jag sade nej fast mina föräldrar är döva men deras mamma födde dem med röd hund och när det gäller mig så är det inte 100% säker vad orsaker är men jag regerade ljud när jag var småbebis.
Det berodde kanske på olycka som gjorde mig döv eller så är det nåt annat, ingen vet om det.
Fast kanske det är mig han har ärvt av och ingen kan svara på fråga hur han blev döv och jag vet inte hur jag känner mig för jag tänker så mycket just nu på allt hur hans uppväxt kommer bli, var han kommer gå på förskolan, skolan och gymnasiet.

Jag som borde inte känna så inför skolan o annat livet som kan hända Anton om han är döv för jag hade inte problem med att gick på Vänerskolan eller i Örebro gymnasiet för det har funkat bra för mig och jag vet inte hur mina föräldrar kände när de lämnade mig tidigt när jag bodde på elevhem i Vänersborg men jag är säker på att det måste ha varit känns jobbigt för dem att lämnade mig tidigt och saknade mig varje dag.
Jag vet att det är för tidigt att känna så och tänker på framåt men jag kunde inte låta bli för jag vet att det kommer gör ont att lämna honom i Örebro och saknar honom.
Jag vet inte ens heller om jag vill att han ska gå gymnasiet i Örebro, inte illa menat men ja som sagt vet jag inte om jag vill släppa Anton till en annan stad och inte vet vad han gör där och hur han har det varje dag.
Som föräldrar vill alltid barns bästa och vill att barn ska få det bra i skolan och annat.

Jag ska egentligen inte tänker eller känna nu, utan njuta av livet med Anton nu när han är så goo och min sötis fast han kan vara jobbigt ibland när han skriker, hihi men ändå är han det bästa som har hänt vårt liv och vi älskar honom så mycket.

Anton, vi älskar dig så mycket..

Vanliga jag!Idag är det morsdag och det var första gång för mig att fira morsdag, känns så konstigt för det är alltid jag som gratulerade min mamma på morsdag men nu är jag mamma också.
Jag fick en söt present från Anton, jättesöt present.

Här kommer bild på present från Anton.


Det är en massage vibrator som kan ha på ryggen för jag har ont i rygg nu, söt present eller hur :)?

Nää nu skriker Anton, ska nog gå.
Skriv snart!!

Hej alla!


Jag saknar verkligt att blogga men kunde inte p.g.a tidbrist men nu kan jag blogga lite stund medan Anton sover :).


Igår var det första gång för mig att vara ensam hemma med Anton och Peter började jobba igår, det har gått bra men ovan, jag kommer nog vänja mig vid det snart.

Jag tänker berätta varför vi valde namn till Anton.
Jo det var från Peters farfar som heter Karl-Anton och vi tog Anton och Karl som andra namn och vi tog min efternamn, det passar jättebra.

I lördags kom mina föräldrar och min syster hit, jättekul och jag frågade min syster om hon vill bli gudmor till Anton och hon tackade ja, glad jag blev.
Vi har funderat på att ha dop i början av september men vi få se och då får vi kolla med präst också men det får vi planera sen när vi tycker det är dags.

Nu är Anton snart tre veckor gammal och ni har rätt att tiden rusar alldeles för fort.
Jag njuter verkligt att vara mamma men har inte riktigt fattat att jag har en son, ja en son otroligt.
Allt är även nytt för mig också, att vakna på nätter och kolla jämt på Anton om allt är bra.
Jag känner mig mer ansvarig och mer oro på nåt sätt fast jag känner mig inte mår dåligt nää utan att ha en lilla bebis är stor ansvarig och man vill vara rädda om.

Det känner säker alla mammor och pappor.

Jag är bara så lyckligt och glad att ha Anton, han är så underbart, go och så söt.
Det ska bli ännu spännande att se honom utvecklas och vem han kommer lika mest insidan och utsidan.

Det verka som Anton har ärvt hår från sin pappa, hoppas jag verkligt men det kanske förändrats när han har växt, för Anton har vågig håret som Peter har och tjock men Anton har inte fått riktigt tjock än.
Jag har även tagit bild på Anton som punk, hans hår såg punk ut, så himla söt.
Kika på http://www.lillapia.blogg.se/bilder

Nä nu ska jag fixa middag innan älskling kommer.
Skriv snart..

Dagens bilder!Så här ser jag ut nu!
Jag har gått ner ca 11 kg nu men har kvar degig mage och vill gå ner 10 kg till men det får jag ta lugnt för jag har ärr som jag måste vara försiktigt.
Jag gjorde iallafall ingenting utan jag gick bara ner själv utan anledning, känns skönt :).

Efter förlossning hade jag lite besvärligt med överallt kroppen för jag fick vattenblåsa på högra fot häl ca 2 cm, stor tyckte jag och sen hade jag jätte svullna båda fötter, sår på bröstvårtor, lite öm i mage efter kejsarsnitt och ont i ryggen så det gjorde mig att svårt att gå och jag kände mig så gammal.

Men idag kände jag äntligen mycket bättre och gladare.

Idag var vi på bvc och Anton har gått upp vikt, härligt att se och man kan se att han har gått upp vikt, lite tjockare och så, riktigt sötis min. :).

Ni som frågade om lösenord till annan blogg, maila mig gärna istället som jag har sagt till andra.
Maila till piapia80@spray.se :).

Nu finns ännu mera bilder på Anton när han badade, kika på http://www.lillapia.blogg.se/bilder

Kram /Pernilla.