Planera planera....

Att planera bröllop är så roligt, inte stress än så länge ;-) och jag trodde att det skulle inte vara svårt men det är mycket små detaljer att tänker på så det är roligt att planera det =). 
Jag fick pysslar mycket som jag inte brukade gör det förut och jag blev stolt att jag kunde det och det var roligt också.
 
Snaarrt kommer min goa tjejer hit, imorgon kommer min älskling Sofia så det ska bli roligt att träffa henne och pratar om massa och sen på lördag kommer de andra fina tjejer, sen är det party dags..
Känns lite konstigt säga party när jag har inte gjort det på längesedan, haha men det ska bli kul att ha tjejkväll och vara mig själv.
 
Igår har jag köpt nya kläder inför lördag, usch vad svårt att hitta när jag vet inte vad jag skulle ha på mig, var visst ovan att shoppa och har ju inte varit ute ofta.
Kavaj var gamla, kunde inte använda det förut, trångt men nu passar det =) men blev nöjd med nya linne och kjolen. 
 

57 kg, yeah..

Jag blev chockade när jag vägde mig igår kväll och såg att det var 57 kg, har inte vägt mig i flera veckor sen och jag har inte tränat mycket och har ätit lite slarvigt..
Självklart blev jag glad fast min kropp är fortfarande "lös hud" så jag måste träna upp för att få fast kropp, bli tufft ;-). 
Det måste jag klarar det, önskar bara att jag kunna få fast kropp innan bröllop, haha men det kommer jag nog inte hinna men kanske bara lite :).
 
Jag har nu bestämt mig att inte gör hårförlängning utan låna löshår istället och har nu bokat sminkkurs den 27 april med min syster så det ska bli skoj.
Min syster ska ju bli tärna och hon vill gärna bli sminkad och även fixa hår så hade jag idé att hon kan följa med mig till sminkkurs så hon kan sminka själv sen.
 
Det händer mycket för oss just nu med massor planering och även med barnens framtid, jaa mycket att tänker på men en sak som jag längtar och ser fram emot nästa helg kommer mina goa vänner och vi ska ha tjejkväll hos mig.
Det var längesedan jag klä upp mig och fixa mig inför festen, även umgås med vänner, ska bli skoj..
 
Just nu dricker jag grönte med citron, min favvo..
 
God natt på er alla...