Blev utmanad av Josefin -Beautiful blogger-

Berätta 7 intressanta saker om dig själv och dela ut den till 7 bloggare:

- Jag måste alltid kolla spisen 2-3 gånger innan jag åker iväg

- Gråter alltid när det är sorg på tecknad film

- Är nagelbitare trots jag har försökt sluta men jag har bättra mig lite i alla fall

- Är tokigt i levande ljus, har 51 st som Peter fick tvinga släcka men inte alltid 51 st utan kanske 30 st

- Jag kan inte bestämma mig vad jag vill egentligen ha så jag låter oftast få Peter att bestämma för annars kommer det ta så lång tid förrän jag kan bestämma mig.

- Tittar alltid på våra bästa år serien

- Är en taco tokig

→ Jag utmanar Fia, Natty, Sofia.W., Sofia.L., Sara, Selin, Annay

Kärleksmums + Köttsoppa

Idag har jag varit mest i köket för att städa torr förråd och kastade några gamla och gjorde i ordning.
Jag har även gjort kärleksmums, gott det blev och just nu kokar köttsoppa, mums.

Idag har det varit uppehåll med snö men just nu är det snöstorm igen, urrk för det räcker med mycket snö vi har nu och vi behöver inte ha mer.

Jag var tvungen köpa strumpbyxor till Anton så han inte ska tar bort strumpor, strumpbyxor köpte jag hos flickor avdelning och det verkar som att det inte finns till killar???Eller vet ni nåt??

Nu ska jag nog gå och kolla efter köttsoppa..
Skriv snart..

Anton

Jag tror det är dags att berätta om Anton för det har jag inte berättat på ett tag sen och jag har inte heller berätta att Anton har fått sin första tand för tre dagar sen, är lite osäker men jag tror att det är tre dagar sen för jag smsade då till en vän och berättade men jag kommer inte riktigt ihåg, måste kolla mobil när jag har smsat henne om Antons tand men orka inte kolla nu.
Fast jag tror egentligen han har fått mer än en vecka sen för vi har inte kollat noga men när jag berättade för Peter att en kompis dotter har fått tand så vi kollade också och blev förvånade att det har Anton med men det har inte växt ordentligen än utan det syns små som på väg att växa.
Jätte roligt att se.

Idag såg jag första gång när Anton blev arg och det såg annorlunda ut och inte som när han blev gnällig eller ledsen.
Det var då när han tog en sak som jag inte vill han ska göra så jag tog bort det och han blev arg och tog det igen och jag tog bort det igen så han blev ännu mer arg och fick röd i ansikte.
Det är så spännande att man kan se skillnad mellan arg, ledsen och gnällig, helt otroligt.

Minns ni att jag skrev om problem med välling men nu har det fixat för jag köpte nestle istället för semper och det gillade han så nu har han druckit välling sen ca tre veckor.

Sist vi var hos bvc den 25 oktober så vägde Anton 7.160 och 67 cm och allt såg bra ut.
Vi ska vara hos bvc den 21 dec, ja nära till julafton men jag längtar dit redan för att se hur mycket Anton har vuxit och hur mycket han väger nu.

Min mamma har berättat för mig hur jag var som bebis och då kände jag igen Antons utveckling och att han har fått så mycket från mig, det känns så konstigt men så är det, hihi.
Men Antons utseende är kanske mer lik sin pappa men det är fortfarande lite för tidigt så vi får se när han har blivit lite större, vissa del kan man se vem bebis lika men med Anton är det svårt tycker jag fast vissa har sagt att han lika sin pappa.

Anton kan fortfarande inte sitta själv och har fortfarande lite dåligt med balans men det beror visst på hans hörsel och det var jag med när jag var bebis.
Men det är svårt att säga om det är sent utveckling för jag känner en familj och deras son är hörande och kunde gå första gång när han var 17 månader gammal och jag kunde gå när jag var 17 månader gammal.

Nej det får räcka här, måste gå från datorn.
Skriv snart..

Första Advent + Snöstorm

Här kommer dagens bilder och det har snöat i tre dagar skräck, när ska det tar slut för jag vill så gärna se sol och mysigt med mycket snö.
Förresten tack ni sade om bilder på Anton och tröja på Anton har jag köpte i H&M.

Bild på bil är Peters jobb bil.