Ljus och brun!!!

Jag trivs jättebra i båda färg men jag måste säga att Peter har rätt att han känner mig så väl för när jag sade till honom att jag var så nöjd med brun färg på håret när jag kom hem från frissan så sade han att han VET att jag kommer vilja gör ljus slingor snart när det närmare till sommar men jag sade nejdå jag kommer behålla brun färg tills nästa år.

Men nu har jag ångrade mig lite och jag är kanske sugen på att gör slingor fast inte lika ljus som på första bilden, utan bara lite ljusare så det blir varm färg. fniss..

Första bilden var jag i Örebro och det var dövas dag då och jag minns också att jag försökte döljer min mage som syns ganska lite trots jag var bara vecka 4 då tror jag och den dagen råkade jag avslöjade för Sara så hon förstod direkt att jag var gravid och blev glad för mitt skull.

Skriv snart..

Jag har gjort en header till Sara...

Jag som sade förut att jag har tappade helt lusten att göra header men nu verkade det som jag har fått tillbaka lusten men på ett villkor att jag gör det bara en gång och tänker inte gör om igen men kanske senare gör jag gärna om igen om när någon inte är nöjd.
Men just nu vill jag bara gör en gång och de får nöja med det design jag har gjort och det passar bra för Sara eftersom hon ska bara ha den header som jag gjorde till sommar sen vill hon byta till en annan ny så.

Sara blogga också inte särskilt mycket ofta så jag vill gör header på min sätt..
Jag hoppas ändå att hon blir nöjd.
Kika på http://lillapia.blogg.se/mom

Att vara döv!!!


Jag har sett och fått veta många gånger från hörande som tyckte att det är så hemskt att vara döv för då kan man inte lyssnar på musik och allt annat men för mig känner jag inte så för jag är jättenöjd och är lyckligt att vara döv, jag trivs med det att leva som döv.

Jag förstår fullständigt att de hörande tycker att det är hemskt och de skulle inte kunna leva utan hörsel för de har levt med att höra och jag skulle tro om jag har varit hörande och sen blev döv vid tonåring så skulle jag bli jätteledsen och förtvivlade.
Men jag har varit döv sen jag var bebis så jag vet inte hur det känns att höra så därför spelar det ingen roll för mig.
Fast jag födde som hörande men blev döv när jag var några månader gammal så jag minns inte hur ljud låter.

Självklart finns det förhinder i samhället för oss döva som gör oss att svårt att hänga med men vi klarar det alltid mesta.
När det gäller språk så är teckenspråk vårt första språk och andra språk är svenska, därför är svenska språk inte vårt starka sida men som sagt alla döva är inte likadant när det gäller svenska språk utan det finns många som är döv är väldigt duktigt på att skriva svenska.

Att leva med döv
..
Peter har fått höra av många att de tyckte han var stark att bli tillsammans med en döv tjej så blev han lite irriterade och sade att ingen är konstigt att vara tillsammans med en döv, hon är precis som vi fast hon hör bara inte.
Jag blev glad när han sade det och kände mig att han ser mig inte som en förhinder utan älskar mig som jag är.

Jag vill bara få hörande att förstå att det inte stör mig att inte kunna höra, det gör faktiskt inte.

JAG ÄR LYCKLIGT ATT VARA DÖV..

Härligt dröm och mardröm!!!

I natt drömde jag att jag födde en pojke och det var härligt känsla för jag fick hålla honom och han var så mjuk och så gosig.
Allt känns så perfekt och jag kände mig så stolt, svårt beskriva men det kändes så äkta.

Men sen fick jag mardröm att det inte gick att amma mig för jag har inte mjölk i bröst och bebis skaka huvudet och sade det finns inte mjölk, märkligt att bebis kan pratar tidigt, haha.
Så sade min mamma till mig att det måste vara någon fel och så sade jag nej tyvärr, min mjölk bröst fungerar tydligt inte och jag kände mig så besviken och dålig mamma och sade till mamma att jag får fixa mjölk ersättning så nickade bebis och sade ja det borde du, hihi.

Det var inte så mardröm men för mig tyckte jag att det var mardröm för det känns så i dröm.

Sen drömde jag också att sonen har ljus rödhårig/orange som min farfar och min kusiner har, också Tuva när hon var bebis.

Vilken dröm..