Intensivträning på mage!

Det har varit off med att träna på min mage men när jag kom hem från Finland så tyckte jag att jag har ätit nog och det räcker så jag började direkt och tränat i tisdags och igår, ska gör idag också.
Jisses vad jag fick träningsvärk på mage, bara bra ;-). 
 
Det har gått bra på jobbet idag men gud vad jag blev trött och är jätte trött nu, hoppas bättre imorgon för då är jag ledig fast jag tänker åka till stc och styrketräning, vi får se.
 

2 juli!

Innan vi åkte till Finland så mådde jag inte särskilt bra pga jag tror jag kände mig stressad men när vi åkte till Finland så försvann all stress, jag kände mig så avslappnad där men när vi kom hem i måndags blev jag direkt irriterade och kände mig stressad.
 
Att ta hand om pojkar själv är tufft för båda har helt olika personlighet som kan vara jobbigt ibland så jag tror att jag blev stress av det och jag är imponerad av ensamstånde mammor/pappor som klarar det bra, inte alla men är ändå imponerad på dem.
Jag blev nog lätt att bli stressad och påverkad som jag måste ta hand om det för jag vill inte att det blir värre så jag måste gör nåt åt det.
 
Ja nu tror jag att det är dags att sova, är trött efter har jobbat idag och ska jobba imorgon så jag måste sova.
 
God natt!!
 

Blivande skådespelare?

 
Axel har verkligen otroligt kroppsspråk och duktigt på att visa olika ansikte mimik, min pojke..
 
Vi kommer hem igår från Finland semester och vi har varit där i 1 vecka, det har varit avkopplande semester och nu är vi tillbaka vanliga vardag för Peter har åkt till jobbet i Strömstad.
 
Jag har ätit slarvigt och alldeles för mycket i Finland, usch så nu ska jag skärpa mig med mat och motionera mig ;-).