Jag lever!!

Jag måste säga tack till er alla som skrev kommentarer om badrum :).

Jag har haft bara fullt upp och det blev sista minut att jag åkte till Jönköping igår för Hannah, min systers pojkväns lilla syster smsade mig i fredags eftermiddag och sade att de var på väg till Jönköping och det blev sista minut för dem att åkte dit och undrade om det finns möjligt att vi kunna åka till Jkpg också.
Peter kunde inte vara med så jag tog tåget själv och åkte dit i går morse och mina föräldrar hämtade mig på tåg stationen.
Det var jätte trevligt att få träffa Hannah för vi båda är gravid och jätte nära mellan oss också för hon ska född 9 maj och jag 5 maj men vi få se vem våra bebis komma ut först :D.

Jag sov hos min föräldrar till idag och nu är jag hemma..

Nu är jag slö och trött..
Jag får återvända med lite bilder sen, kanske imorgon.
Skriv snart..

Hörcentralen idag!!

Idag ska jag till hörcentralen och ska kanske få hörapparter idag, få se :).
Det ska bli spännande..

Igår slutade jag kl 08.00 på morgon från jobbet och så bestämde jag mig att kolla runt i stan och letade efter kläder till Peter och mig inför 30 års kalas.
Jag har hittat en söt tröja åt mig som syns mage och jag följde några av er råd men nu måste jag letar efter örhänge som jag är dåligt på det, använder ju inte mycket örhänge..

Men det löser sig nog..


I natt vaknade jag tre gånger för att kissa, usch och sen fjärde gång vaknade jag för att jag hade ont i höften så jag gick runt lite stund och lade mig igen.
Igår var hjärtat jätte lugn i min mage fast jag kände att hjärtat finns men i onsdags kväll var hjärtat otroligt vildare för h*n skrämde mig hela tiden när h*n sparkade vilt och jag läste tidningen då så plötsligt sparkade h*n vilt men jättekul känsla.

Ni som ser på bilden var jag i nya badrum och det är snart snart färdigt..
Lännggggtttaarrr.. :)..

Här ska ni få se på bilder i badrum och det är bara klicka på bilder.


När allt är färdigt så ska vi ha stor städa i badrum, alltså dammsuga, damma, torka och jaa allt så det blir rent :).
Ni som inte vet vad nr 4 bild var, det är en radio och musik som Peter vill ha i badrum haha lite onödigt men det är helt okej.

Det fattas bara toastol, spotlampor och kranen som ska fixa fast det kanske finns mer som fattas som jag inte vet vad.
Men snart snart är det klart.. :).

Nää nu ska jag gå och fixa i köket.
Skriv snart...

Dagens sms från älskling!

Du är den bästa
flickvännen någon
man kan ha puss
tur att du e min
puss älskar dig
puss..

Jag älskar dig så mycket Peter..

Nu är jag sugen på att göra 3D/4D ultraljud och jag såg http://hannabjorkstedt.blogg.se/ blogg, underbart bilder och hon vet fortfarande inte könet, så det verkar som man kan gör 3D ultraljud utan att veta kön.
Vi vill ju inte veta så de kan se till att vi inte ska få veta könet, helt perfekt om det kan funkar så.
Kan det funkar eller vad tror ni?

Jag vill inte...

Att åka till Göteborg idag, orka..

I går kväll sade Peter till mig att jag måste vara försiktigt när jag går ute för det är halk och att han skulle bli arg om jag ramlade för han vet jag har inte så bra balans när det är mörkt ute och jag har märkt också när jag är gravid nu så har jag lite svårt att gå "ordentligen".
Så sade Peter att han vill egentligen att jag ska stannar hemma nu från jobbet så han slipper oroa mig när jag inte är här utan i Göteborg och han kan inte vara där så fort han kan om någon hände mig.

Jag förstår hans oro och ärligt talat så känner jag lite tung att åka till Göteborg nu när jag är gravid, inte lätt.
Men jag måste ändå jobba tills slutet av mars och så sen ska jag tar ledig en månad innan förlossning.

Ni kan gissa hur mycket jag längtar till slutet av mars..


Jag har egentligen ingen nåt att skriva om idag så jag avsluta den här nu och återvända när jag har nyheter :).
Skriv snart.

Glömde att säga en sak, idag är det 99 dagar kvar :).

Måndag..

Hej go morgon på er alla!!

Visst är det otroligt att helgen är redan slut och nu är det måndag igen, dagar försvinner snabbt och det är lite trist tycker jag men ja sånt är det..

Igår var vårt lilla hjärta vildare i mitt mage för hjärtat sparkade många gånger och rörde, jag kände också hur h*n rörde långsamt så det syns på mitt hud, läskigt men kul se.
Nu på sistone har min näsa blivit konstigt efter det sist jag var förkyld i dec och nu har jag varit täppt varje på natt men inte så farligt utan mest torrt och näsblod, jag får inte näsblod så mycket så det rinner ut utan det är bara torrt näsblod.
Några sade att det kan vara låg blodtryck eller hög blodtryck, minns inte riktigt men det är lite märkligt för jag har varit på mvc och hon tog blodtryck på mig och allt såg jättebra och normalt ut.

Jaa det får jag fråga barnmorska om det när vi ska dit om två veckor tror jag.

Jag vet inte om jag har berättat men vi ska vara på föräldrar kurs fyra gånger i mars månad och de har bokat två tolkar till mig på varje möte så jag slipper tänker på att boka tolk.
Det ska bli kul för det är första gång för oss att använda tolk när vi båda är tillsammans och använder tolk för annars är det alltid jag som använder tolk på läkarebesök och annat som bara handlade om mig men nu handlar det om oss båda på föräldrar kurs :).

Så det ska bli kul att se hur Peter kommer titta på tolkar fast han behöver inte ha tolk men alltid kul att se honom hur han kommer att kollar på dem, hihi.

Jag har också tänkt på lösenordskyddad blogg och jag känner att det är bäst att ha lösenordskyddad när barnet är född och det känns också trygg för oss att veta vem brukar kolla på vårt blogg, mest min för Peter har egentligen inte någon blogg och är inte intresserad av det, hihi.

Men ni behöver inte vara rädd att fråga om ni kan få lösenord till privatblogg utan det är bara att maila till mig eller skriv din mailadress på kommentar som brukar finns automatiskt där som står mailadress och det kommer inte synas i kommentarer.
Så jag kan avgöra det själv om vi vill ge ut eller inte men blir inte ledsen om ni fick en nej utan fråga på bara. :).
Jag ska självklart ha kvar här offentligen blogg och kommer skriva båda privat och här men på olika sätt, typ att sätta bilder på bebis så gör jag på privat blogg.
Men jag kommer visa bild på bebis som inte syns så mycket utan mest döljer så kan jag gör här på offentligt blogg.

Obs, jag har inte fixat en lösenordskyddad blogg än men jag lovar att tala om när det kommer.

Nej nu ska jag nog sätta i gång och städa i köket.
Skriv snart..