Onsdag

Jag saknar att ha långt hår, men min hår växer såå låånngsaammt..


Idag är jag ledig och Anton stannar också hemma idag så vi ska mysa tillsammans och handla lite mat, hoppas bara att Anton är lugn för han kan vara besvärligt när vi handlar mat och han kan bli uttråkad att bara sitta så han blev arg när jag bad honom sitta ordentligen, så jag blev stressigt hihi.

Jag vill även åka till second hand idag som har öppet kl två för att titta om det finns någon byrån eller fin skåp till vardagsrummet.
Vi får åka lite senare så Anton inte blir uttråkad av att sitta och titta runt i flera timmar.

Ni får ha en toppen dag.
Kram på er alla.

Bokning inför 3D/4D ultraljudundersökning

Nu har jag bokat ultraljud undersökning i Göteborg 3D/4D och då får jag hoppas att det kommer hända och att under graviditet kommer gå bra men vi får se.

Jag bokade tidigt för annars är det alltid fullbokat redan och varför gjorde jag inte också när jag väntade Anton för det berodde på att vi hade ingen behov av det men nu känner jag mig att jag vill gör det för om det kommer gå bra under graviditet så är det min sista, tror jag i alla fall, hihi men det ska vara sista gång och då vill jag prova ultraljud 3D/4D, för jag är nyfiken.

 

Jag vill och hoppas att min mamma vill vara med för hon har aldrig upplevt ultraljud eller har aldrig sett det förut så det skulle vara roligt för henne att vara med och svärmor får vara med också om hon vill förstås, Peter måste även vara med och det har jag bestämt mig, fniss.

Fast jag vet inte om det finns max antal som får vara med ultraljud för det kanske inte får vara så många folk, hmm.

Jag kan alltid fråga dem hur många personer får vara med ultraljud och jag vet iallafall att under 7 år får inte vara med så Anton får inte vara med men det är ändå inte idé att låta Anton följa med för han kommer inte förstår riktigt, hihi.

 

Det är lite synd att det finns inte såna i vårt kommun här utan det måste vara i Göteborg men ja det är bara åka dit om man vill göra det.

 

Nu ska jag packa lite inför jobbet.

Ha en bra dag ni alla, kraam

Sofia Linge

Du Sofia, jag är ledsen att jag glömde gratta dig på din födelsedag, hur kan jag glömma det, grr.

Jag hade fullt upp och tänkte på renovering alldeles för mycket.

Förlåt men nu vill jag säga STORT GRATTIS PÅ DIN 30 ÅRS DAG EFTERSKOTT, HURRA HURRA HURRA HURRA.

Jag är väldigt glad att du är mina nära vän och "syster" , du betyder även mycket för mig, jag älskar dig Sofia min vän.

Vardagsrum


Vi är nu överlyckliga att ha en ny vardagsrum och vi är förälskade i det, det är bästa vi vet för det blev jättebra och snyggt.
Men några fattas fortfarande som t.ex öppenspis, lamellgardiner, hyllor, tavlor, foto på ramar och annat men det får vi göra sen när vi har tid och råd.

Fin matbord matta ska vi ha kvar än så länge tills vi vet vad vi vill ha för matta till matbord.

Vi blev verkligt nöjda.. :)