God morgon!!!

 
Nu undrar jag varför vi inte hade frukter i skålen på matbord och nu är frukter snart slut redan, pojkar åt det och jag med, det känns bra att de kan ta när de vill och de är bättre än godis och kakor.
Nu tänker jag absolut ha frukter i skålen på matbordet i fortsättningen ;-). 
 
Här kommer mer några bilder på familj Gernen!!!
 

♥♥

Jag vet att klockan är mycket, kan inte sova för jag är pigg. 
Det kom många olika tankar i mitt huvudet och jag är väldigt glad att jag har en familj som jag älskar mest överallt. 
Jag har haft tufft i några månader och mådde inte bra och det tog lång tid att bli bra igen och nu är jag på bättringsväg och det börjar bli ljusare för mig fast jag söker desperat efter jobb men jag låter det inte stressa mig eller gör mig mår dåligt utan jag ska vara stark och kämpar. 
Jag har jobb men jag var tvungen minskar anställning för det funkar inte för mina familj och familj är viktigt för mig att det ska funkar bra.
 
Sen kom en annan tanke om min hälsa och kost, det har gått alldeles för långt, när jag mådde dåligt så åt jag slarvigt och motionera inte. 
Nu behöver jag någons stöd när det gäller träning och kost för jag vill komma tillbaka som jag var förut och tränade.
Nu funderar jag bara hur jag ska få tillbaka motivation?
Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka känsla att börjar träna samt äter bra mat snart. 
Nä nu börjar jag känner mig trött, dags att sova, natti.

En kommande intensiv vecka

 
Jag har en intensiv vecka med bilresan och första är imorgon ska jag ju jobba så jag kommer vaknar halv 5 på morgon för att kunna lämna pojkar kl kvart över 6 på förskolan och åka till jobbet i Göteborg och sen kl vid halv fem eller kl fem på eftermiddag hämtar jag pojkar på förskolan och åka direkt till Jönköping hos mina föräldrar.
På onsdag åker jag själv till Örebro på morgon och fotografera en nära vän och hennes familj och sover där en natt sen på torsdag morgon åker jag tillbaka till Jönköping för att hämtar mina pojkar och åka hem, på fredag jobbar jag nattjour till lördag.
 
Jag kommer bli skittrött på söndag men det kommer bli en spännande resa..