Första gång


Anton testade gårdens gunga för första gången och han förstod inte från början men sen tyckte han att det var roligt.
Jag lät honom gunga bara kort stund för han hade inte rätt kläder trots han har dubbel strumpor och strumpbyxor men jag är mamma som vill rädda om Anton och vill inte att han ska frysa men han frös inte utan njöt av fin vädret.
Våren är verkligt här för det är inte så kallt ute längre, härligt.

Nu ska jag äta innan Anton vaknar.

Planera


Jag är inte så bra på att inreda men vi har bestämt oss att ha mörkt grå/svart trä golvet, så jag tror på ljusgrå matta som kommer passar toppen till vit möblerna, soffbord, tvbänk, sideboard och brasa, vad tror ni?

Nu undrar jag vilka som passar bäst små kuddar till soffa, vilken färg??
Jag är sugen på stjärnor kuddar, som på bilder.
Jag kanske ska satsa på svart och grå för vi har soffa som är blandad grå och beige, mest beige, hmm svårt.
Kanske för tråkigt???
Glad färg skulle vara snyggt också, hmm, ni kanske har någon tips som jag inte har tänkt på så skriv gärna :).
Det behöver inte vara stjärnor kuddar utan vilket som helst men det måste bli snyggt, hihi.
Vi har nog fel soffa färg men vi vill inte behöva köpa ny soffa och hoppas på att det kan ändå lösa med kuddar.


Bilder från google.se

Längtar till sommar!

Många visade sommar bilder och då känner jag å vill ha sommar nu men vill heller ha våren först och nu har det varit vår i flera dagar nu, igår var det plus 12 grader, så härligt och jag hoppas att det håller men som sagt april månad brukar vara konstigt väder.

Idag ska jag jobba men kommer hem i morgon och just nu är Peter och Anton i badhuset och bada, hoppas att det går bra för dem.

Önskar er en riktigt trevlig fredag och helg för jag kommer nog inte blogga imorgon och på söndag men vem vet.

Ny dusch


När Anton är ny dusch så har han alltid lockigt hår, så himla söt och jag hoppas VERKLIGT att han ska få pappas hår men vi får se.
Hans hår har iallafall växt så mycket jämför med förut och när jag var liten så hade jag inte så mycket hår förrän jag var kanske 1-2 år gammal.
Jag minns så väl när han var nyfödd så mmsa jag till min mamma och gissa vad hon sade, oj så mycket hår, haha och det beror på att jag hade inte hår när jag var bebis. :).

Älskar dig min pojke..

Motljus


Nu förstår jag varför de andra som har skrivit att de älskar motljus bild för det är vackert, det stämmer och jag tycker att motljus bild blir en romantiskt bild men jag som gjorde är inomhus så det blir ännu mer fin om man är ute.

Nu har det hänt mycket med Anton som jag inte har berättat, jo för en vecka sen tror jag kunde Anton kom upp från ligga till stå i säng alldeles själv och jag blev förvånade när jag gick till honom och han såg så glad ut, nu vill han upp hela tiden och försöka klättra.
Han sade även sin första ord pappa och Peter blev så rörd direkt när han hörde honom sade pappa till honom, hihi söt och Peter var så stolt och berättade för sina arbetskamrater nästa dag.

Igår upptäckte Peter att Anton har fått en tand på gång så jag vill självklart kolla och såg att det stämmer men då upptäckte vi att det var två st som håller på att växa där uppe, söt.
Men vi tror även det kommer bli tre st för det syns som om att det växer en nere också men är osäker, ska kolla mer noga sen.
Om det är tre st tänder som håller på växa så hoppas jag att Anton klarar det smärta, ehh, jag tycker att det är för mycket tre st på en gång.

Det är bara för härligt att se honom utvecklas.