Klänning klart

Jag fick mail från de som syr min brudklänningen och de skickade även bilder, jag vet inte vad jag ska säga för jag blev faktiskt lite förvånade att det såg så fin ut trots jag är lite osäker på fram men annars ser det jättefin ut.. 
Våga inte säga mycket just nu förrän jag prova klänning och om det passar mig toppen så är det guldvärda för det är billigt.
Spännande det ska bli ;-). 
 
Längtar fast jag vill inte vara förväntansfullt ;-) och jag är beredd på om det inte passar mig så får jag lösa på nåt sätt.
 
 

Varning för lång text

Hej alla..
Jag hoppas att ni mår bra?? 
 
Det har hänt några saker som jag inte kunde blogga, hade inte tid.
Anton är nu mer krävande och har sovit oroligt i flera dagar nu och han gick alltid till oss på natt och sov tillsammans med oss.
Jag vet inte vad det beror på, kanske bara periodvis eller så har han blivit stor så han förstår mer och drömde hemskt.
Så jag sov inte riktigt bra men nu har det blivit bättre för Anton var lugn när vi sov tillsammans men det har hänt att han rörde så mycket och sparkade på mig utan vet om det, hihi, han tog all plats så jag sov trångt.
I flera dagar har jag sovit väldigt tidigt, somnade vid halv tio- tio för jag var så himla trött och när klockan ändrade i söndags och fullmåne i flera dagar hade vi inte riktigt sovit bra.
 
Men Anton började komma till oss förra vecka och har sovit tillsammans med oss, å Anton har blivit stor, ont i hjärta men härligt att se honom utvecklar trots det kan bli jobbigt eller toppen men sånt är det när man växer och utvecklar, vi kommer alltid finnas för honom, vår älskade pojke..
 
Sen har jag gett upp min hälsa, slutade tränade och har ätit slarvigt, känns inte bra för mig för jag mår inte så bra men tydligt har jag gett upp och vet inte hur jag ska göra.
Men på någon sätt tror jag att det kommer bli mycket bättre när Peter har bytt till en ny jobb om ca en månad så är han mer hemma och mer tid för oss så kan jag gå i väg och träna.
 
Sen undrar jag även om jag ska fortsätta blogga, jag tycker om att blogga för det är kul men samtidigt det är ni som gör att jag vill fortsätta och blogga, jag ser varje dag att jag har minst 300 läsare men ingen kommenterar, bara några.
Känns lite slöseri att blogga då men jag blogga också för mitt skull och för min familj som inte bor nära oss så de kan följa vårt liv.
 
Jag får funderar på hur jag ska gör med min blogg.. =). Det kan vara kvar och jag kommer blogga sällan eller ofta, beror på om jag har tid..
 
Nej nu ska jag fixa här och åker till förskolan... 
Ni får ha en underbart onsdag..