Klänning klart

Jag fick mail från de som syr min brudklänningen och de skickade även bilder, jag vet inte vad jag ska säga för jag blev faktiskt lite förvånade att det såg så fin ut trots jag är lite osäker på fram men annars ser det jättefin ut.. 
Våga inte säga mycket just nu förrän jag prova klänning och om det passar mig toppen så är det guldvärda för det är billigt.
Spännande det ska bli ;-). 
 
Längtar fast jag vill inte vara förväntansfullt ;-) och jag är beredd på om det inte passar mig så får jag lösa på nåt sätt.
 
 

Varning för lång text

Hej alla..
Jag hoppas att ni mår bra?? 
 
Det har hänt några saker som jag inte kunde blogga, hade inte tid.
Anton är nu mer krävande och har sovit oroligt i flera dagar nu och han gick alltid till oss på natt och sov tillsammans med oss.
Jag vet inte vad det beror på, kanske bara periodvis eller så har han blivit stor så han förstår mer och drömde hemskt.
Så jag sov inte riktigt bra men nu har det blivit bättre för Anton var lugn när vi sov tillsammans men det har hänt att han rörde så mycket och sparkade på mig utan vet om det, hihi, han tog all plats så jag sov trångt.
I flera dagar har jag sovit väldigt tidigt, somnade vid halv tio- tio för jag var så himla trött och när klockan ändrade i söndags och fullmåne i flera dagar hade vi inte riktigt sovit bra.
 
Men Anton började komma till oss förra vecka och har sovit tillsammans med oss, å Anton har blivit stor, ont i hjärta men härligt att se honom utvecklar trots det kan bli jobbigt eller toppen men sånt är det när man växer och utvecklar, vi kommer alltid finnas för honom, vår älskade pojke..
 
Sen har jag gett upp min hälsa, slutade tränade och har ätit slarvigt, känns inte bra för mig för jag mår inte så bra men tydligt har jag gett upp och vet inte hur jag ska göra.
Men på någon sätt tror jag att det kommer bli mycket bättre när Peter har bytt till en ny jobb om ca en månad så är han mer hemma och mer tid för oss så kan jag gå i väg och träna.
 
Sen undrar jag även om jag ska fortsätta blogga, jag tycker om att blogga för det är kul men samtidigt det är ni som gör att jag vill fortsätta och blogga, jag ser varje dag att jag har minst 300 läsare men ingen kommenterar, bara några.
Känns lite slöseri att blogga då men jag blogga också för mitt skull och för min familj som inte bor nära oss så de kan följa vårt liv.
 
Jag får funderar på hur jag ska gör med min blogg.. =). Det kan vara kvar och jag kommer blogga sällan eller ofta, beror på om jag har tid..
 
Nej nu ska jag fixa här och åker till förskolan... 
Ni får ha en underbart onsdag..

Go morgon =)

Jag hoppas att ni har sovit bra i natt och det börjar bli mörkt ute så det var ganska svårt för mig att vaknade i morse, vill bara ligga kvar. ;-).
 
Dagar har bara gått alldeles för fort och det börjar bli närmare till bröllop fast det är flera månader dit men dagar kommer gå fort så vi inte hänger med.
Jag väntar fortfarande på min klänningen och vi håller kontakt via mail hur det har gått med klänningen, de syr just nu. =). 
Vi har även valt toastmaster och toastmadame, det blev Peters bror, brors fru och Sia (Sofia.L.), vi frågade dem i somras om de vill ställa upp som toastmaster och toastmadame.
 
Jag har beställt saker till inbjudanskort som jag tänker gör själv, hoppas att jag kan gör det fin för det är första gång. 
Vi kommer nog skicka inbjudanskort nästa år februari tror vi för då kan de som är inbjuden planera sin semester trots det är en lördag men bra att skicka i god tid.
 
Det finns så massor inspiration hur man gör själv inbjudanskort, otroligt spännande och kul, har även kollat efter cupcakes och har hittat som kan köpa saker till cupcakes så jag kommer köpa det för då kan jag träna ibland här hemma och förberedda mig ;-). 
 
Jag har funderat lite med sminkning och jag har alltid svårt att lita på dem som jobbar med sminkning, tycker bara att de sminkar för hårt så därför sminkade jag själv på min bal och det blev jättebra.
Men denna gång vill jag gärna känna mig lite lyx att få bli sminkad men då vill jag helst gör olika sminkning innan och då kan jag välja en som jag gillar väldigt mycket.
 
Ja mycket planering och tänker på, men otroligt spännande tycker jag.

Peter räddade mitt liv

I söndags hände nåt hemskt som jag kommer aldrig glömma det men jag försöker gå vidare och rädslan ska inte få förstöra mitt liv.
Jag kvävas nästan av mat och kunde inte andas riktigt och när Peter räddade mitt liv så spydde jag upp alla mat och vågade inte äta, det var värsta jag har upplevt. 
Jag kunde ha dött om Peter inte var hemma och det gjorde mig livrädd att äta igen, nu har jag öm i bröstet.
 
Fyfan säger jag bara..
 
Nu kan jag bara säga att jag är tacksam att jag lever och tack Peter att du räddade mitt liv..