Öh...


Om jag hade stora bröst skulle jag iallafall inte ha sån klänningen för jag tror säker att de kommer inte se på hennes klänningen utan på hennes bröst hela dag för det stör verkligt, enligt mig iallafall.
Jag tycker bara synd om dem..
Nu undrade ni vart jag hittade de bilder, jo i google bilder.

Nu är det dags för mig att sova..

Trötter Anton!!


Anton har varit vaken hela dag igår och vill inte sova utan kanske bara vila i tio minuter sen vaknade han igen men igår kväll somnade han ca kl 21.00 till kl 05.00 och sen somnade han igen och vaknade kl 10.00 och somnade igen till kl 14.30, nu sover han.
Det brukar inte hända för annars när han vaknade kl 5 på morgon så vaknade han alltid kl 8 på morgon igen men det gjorde han inte idag så han måste vara trött efter igår när han var nästan vaken hela dag igår.

Äntligen för jag hann tvätta kläder och fixa några saker som jag inte hade hunnit att göra igår och Anton har även också skrek i en timma utan orsak igår och jag kunde inte få honom sluta skrika för han skrek bara, ingen av napp, mat och när jag bar honom, ingen av dem hjälpte och han skrek ändå.
Jag kände mig verkligt hjälplös men tur att jag var bra på att ha tålamod och till slut orkade han inte skrika mer och somnade fast bara i tio min sen vaknade han igen och glad, hihi ja han kan vara lite konstigt ibland, hihi men älskar honom så.

Så idag har han bara sovit, ätit och sova men vi får se vad det kommer hända senare kväll.

Nu ska jag göra ägg omelett med bacon..

Tisdag eller onsdag??


Öh vad hemskt för jag är osäker om det är tisdag eller onsdag idag?? Men jag tror det är nog onsdag idag eller hur?

När man är mammaledig så är det lätt att glömma datum och så och det händer säker inte alla men det hände mig just nu iallafall.

Igår var det stekhett ute och det kände som om det ska åska men vet inte om det har åskat men det har iallafall regnat i natt.

Nu är vi på camping plats i Håverud!

Det är mysigt att vara här, har alltid tycker om att vara här och nu har vi Anton här för första gång.

Nu vilar Peter och Anton medan jag ligger och sola men just nu vill jag skriva nåt i blogg, passa på när mina älsklingar ligger och sova, hihi.


Hoppas att ni har haft bra igår?

Det hade vi och jag kommer att visa bilder senare :).


Önskar er en trevlig lördag!