Bra mot inflammation i kroppen.

Kost

Du kan hjälpa kroppen en rejäl bit på traven om du bara anstränger dig lite grand för att äta anti-inflammatorisk kost.

Här är en lista på några kraftigt anti-inflammatoriska livsmedel:

  • Omega 3

Kungen av anti-inflammatoriska. Omega-3 är bra för nästan allt i kroppen, men framförallt är det bra på att läka inflammationer. Ät mycket fet fisk, eller köp rikligt med tillskott. Eller både och.

  • Broccoli

Anti-inflammatorisk samt bra källa till C-vitamin, och har även andra bra egenskaper. Smakar inte så dumt heller. Ät några huvuden varje dag.

  • Vitlök

Anti-inflammatorisk, antibakteriell och antiseptisk. Naturens huskur. Doften efteråt är väl kanske inte någon höjdare, men ifall det oroar dig kanske du kan äta det på kvällen.

  • Linfrön

Har du trög mage är det här maten för dig, i övrigt får du kanske vara lite försiktig. Hjälper mot inflammation gör de i alla fall, så det är bara att strö dem över frukostgröten eller flingorna.

  • Vatten

Skadar aldrig att påpeka. Vatten är bra för precis allt. Försök dricka några liter om dagen. Som måttstock kan man titta på urinet, eller kanske får du torra läppar och torr hud efter några dagar med dåligt drickande.

Snälla du försvinn från min kropp!

Jag vet inte hur jag ska klarar det längre nu, det har pågått längre fast bara under höst termin sen mår jag så jäkla bra när höst termin är över.
Det är så irriterade och tröttsamt men jag måste kämpa det för mina familjs skull och för mitt egen skull.
 
Hoppas imorgon blir det bättre dag.. <3
 
 

Renovering på g!!

 
Det har varit segt med tvättrum men nu äntligen händer det och det kommer bli skönt när det är färdig.
 
Idag har det varit ok dag för mitt del och idag lyckades jag att inte dricka nocca energidryck för jag försöker sluta med det, känner mig duktigt att jag klarade det :), annars brukar jag dricka varje dag, inte bra. 
 
Nu ska jag kolla efter D-vitamin kosttillskott!! <3