Sovrum!!

Nästa år ska vi nog köpa en ny större säng för vi har 160 nu och vill ha 180 för vi har märkt att det började bli trångt för oss, hihi.
Märkligt att det var inte så förut men plötsligt är det trång nu, hmm..

Men iallafall så vill jag ha såna sängar men det ska vara vit och jag tror mer på andra bilden, gillar den för det är lättare att bädda då och det finns vit färg också.


Jag får även bestämma hur våra sovrum ska se ut och jag har bestämt hur det ska se ut men när jag ser tapet på andra bild fondvägg är jättesnygg tycker jag.
Fast jag vill helst titta på olika tapet för det finns kanske några ännu bättre men våra sovrum ska bli en romantiskt stil.

Men att renovera sovrum blir kanske i hösten eller 2011 våren men jag hoppas på hösten.

Vi önskar er Gott Nytt År...

Barnvagn..

Jag tycker det är svårt med barnvagn för vi måste känna oss säker att vi tror den barnvagn skulle passar bra för oss och o.s.v.
Det är också viktigt att barnvagn ska kunna komma in i våra bil så det inte blir trångt och inte finns plats så vi måste mäta bakom i bilen och vet ungefär vilka barnvagn skulle passar.

Inte lätt men jag får hoppas att vi kommer hitta en barnvagn som vi är nöjd med.

Ni kanske har någon bra tips om barnvagn, skriv gärna här och berätta :)..

Jag bara mååååsssttteee berätta som hände en sak idag..
När Peter sätta på musik i datorn och det var rätt högt så plöstligt kände jag hjärtat sparkade så sade jag till Peter känn det och han kände hjärtats sparkar några gånger och blev så jätteglad.
Härligt att se Peters leende och glad.

Önskar er en riktigt Gott Nytt År..

Vecka 22, snart vecka 23

På torsdag är jag vecka 23..

Det har jag verkligt svårt att tro..

 

Nu har jag känt hjärtat varje dag i två veckor fast inte sparkar för jag har bara känt sparkar en gång på natt annars är det mest rörelser, bubbla och hicka.

Magen växer långsamt på sistone men igår kväll upptäckte jag att mage har verkligt växt lite och idag är det likadant som igår kväll då har det verkligt vuxit lite grann.

Jätteroligt tycker jag och samtidigt spännande.

 

Jag har inte fått bristningar på mage än, hoppas att det håller men vi får väl se annars får jag bara accepterar det.

 

Några veckor sen har jag börjat få mat aptit och åt faktiskt jättemycket för jag var sugen på ALLT och är också mycket törstigt.

Jag har blivit besatt av julmust och jag vet att det inte är bra men det är så gott.

I fjol drack jag bara en gång julmust och sen inte mer men i år drack jag ganska mycket, det var inte lik mig.

 

Upplevt ni någon samma som ni inte trodde att ni skulle bli besatt av någon mat eller dryck när ni var gravid?

Det är dags att boka en tid hos frisör!!Tänk inte på frisör stil utan på hårfärg och jag tycker att de är för mörka och det får inte bli för mörkt för jag är jätte blek just nu och den jag har färg på mig just nu passar till min hud, om jag färga mörkt färg så blir jag ännu mer blekare.
Jag vet att det finns vissa människor som passar bra som blek med mörka färg hår men inte på mig kan jag lova.

Jag har inte heller klippt mig på flera månader sen och jag kan lova att de komma säga att de måste klippa bort så mycket som möjligt men det är bara svälja och accepterar det.

Jag gillar hennes hårfärg ..

Det får bli en varm hårfärg och då blir det Chokladbrun, ljusbrun och ljusa slingor.

Äntligen hade vi en vit julafton för en gångs skull.


När vi åkte till Jönköping i onsdags efter jag slutade jobbade och träffade Peter i tågstationen vid fyra-tiden och det var så mörkt ute och det har precis också börjat snöat.
Men Peter körde försiktigt hela vägen till Jönköping och det gick bra, det tog ca 2 timmar.
Men när vi åkte hem igår från Jkpg till våra hem så var det snöstorm på vägen och jättedålig väg så det var lite svårt att köra men han körde försiktigt så gott han kan.

När vi var i grästorp så ringde Peters mamma till Peter och sade att våra hem är snökaos och vi trodde att det var inte så farligt men det var RIKTIGT RIKTIGT mycket snö och vi blev förvånade.
Våra hjärta buske på trädgården är helt trasigt p.g.a snö kommer på buske så det såg inte fint ut längre och Peter fick skotade bort snö från klockan två till kvart över fem, han kämpade och skotade bort alla tung snö och fick även skotade bort snö på taket.
Stackars honom för han var helt slut igår och hade ont i hela kroppen och han sade också att han trodde först att det går att fixa men snö var så tung så därför tog det många timmar att skotade bort snö.

Idag har det kommit mer snö igen så Peter är ute och skota snö nu.
Har tagit bilder idag på snö.

Det har varit rekord denna året på ett bra tag sen tycker jag och jag var så van vid att ha grön julafton och nyårsafton.

Här har suttit snö i två veckor nu och det har aldrig varit så förut för det brukade när snö kommer så sen smälter det bort.

Det kommer ta lång tid tills snö smälter när vi har så mycket snö här och det kommer bli jobbigt att gå när det kommer smälta, urrkk.

 

Ja nog om snö..

 

I natt hände det ganska mycket, inte mycket men som vanligt kunde jag inte sova så bra p.g.a ont i höften och fick nästan kramper några gånger på höften.

Hjärtat sparkade vilt i natt också så jag vaknade av hjärtats sparkade och h*n sparkade verkligt jättehårt och många gånger så det var svårt att sova, hihi.

Men sen lyckades jag sova till slut.

 

Idag kommer det inte hända någon speciellt förutom mycket rea på affären och det orkar jag knappt att åka dit med massor stressigt folk.

Stannar hellre hemma än att åka dit.

 

Shoppa ni på rea?