2 dagar övertid


3D/4D ultraljud på bebis

Idag var det sista dag för mig att lämna Anton på förskolan för nu ska Peter alltid hämta och lämna Anton tills jag föder för det är tungt att köra när man har svårt att andas, kanske låter lite konstigt men min mage stod i väg vid bilratt och jag är också liten så det blir bara besvärligt att köra med stor mage.
Anton kan också vara krävande som exempel hände i morse vägrade han klä på sig och skrek, jag var svettigt och försökte få honom klä på sig, hihi och även sätta på skor.
Att lyfta honom till bilstol är också besvärligt när han inte vill sitta, ja allt med mycket besvärligt just nu när jag har ibland foglossning och höfter gör ont.

Det känns inte roligt att skriva här hur ont jag har och hur det är besvärligt att ta hand om Anton när jag vill så gärna det men det kommer bli snart över så kan jag gör vad jag vill och leka mycket med Anton som jag har saknat.

Nu undrar jag om det blir samma 4 dagar övertid som Anton, det får jag alltid hoppas men på nåt sätt så tror jag det inte.
Det är så j-vla tur att jag har så bra tålamod fast jag kan vara tjatigt men jag kan stå ut med att vara gravid tills det är dags.

Jag tittade på ultraljud bilder idag och då känner jag mig,, åå det är så ofattbart att vi har skapa en bebis igen som kommer snart ut och träffa oss, vi bara håller tummarna att det ska gå bra på förlossning och allt annat.

I natt drömde jag också nåt konstigt dröm för jag drömde att jag har fött men jag minns ingenting hur jag har fött så jag frågade Peter om jag födde normalt så sade han ja det gjorde du och det var så läskigt att jag inte minns någon alls på förlossning utan jag bara vaknade och såg en bebis nära mig, konstigt dröm.
På sista tiden har jag börjat drömt mycket om förlossning för några dagar sen drömde jag att jag födde pojke som hade ljus blond med mycket hår som pappa fast blond som min när jag var liten och hans ansikte var söt tjock så nu undrar jag vad det betyder?
Jag skulle bli förvånade om vår bebis får blond istället för mörkt brun/svart för Peters hår är stark än min så bebis kommer få hans hår för det såg vi när vi gjorde ultraljud och så sade kvinna att bebis har mycket hår, hihi.
Men som sagt man kan inte säga för mycket egentligen utan vi får se ;-).

Ojdå vad jag babblar, får göra nåt så dagar går fort ;-).

Write soon..

Smått & GottSnö har inte försvunnit än på flera dagar nu och antar att det kommer stanna lite längre till, jag som trodde att det kom smälta så snart men nope :-), känns lite skönt för ute är ljusare nu.

För några veckor sen hittade jag Olgas blogg via aftonbladet och såg att hon har bra tips hur man sätta igång efter graviditet och det tänker jag absolut följa och hoppas redan på sommar ska jag nog börja jogga, för mitt mål till 2013 sommar ska jag gå ner till min drömvikt.
Jag kan inte precis säga hur det kommer bli om jag kommer lyckas men jag hoppas verkligt för min egen skull.

Nää det är dags att åka och hämta min pojke, det är jobbigt för Anton börjar bli tungt när man lyfta honom till bilstol men jag blir tokigt att bara sitta hemma o väntar på att det ska hända nåt.

Write soon =)..

Inte idag heller

Nej det händer inte idag heller för bebis trivs nog jättemycket i min mage, jätteroligt för bebis men inte för oss för vi längtar efter att få träffa bebis.
Det kommer bli tjatigt här, facebook, på mina vänner och familj för ni/de kommer få se mig att säga, jag är så less och vill ha bebis ut nu.
Hoppas att ni/de kommer stå ut med mig, hihi, fast det var inte bara jag som är tjatigt utan Peter också, han längtar verkligt och sade hela tiden, kom ut nu bebis.

Låt det hända nåt snart...

Jag längtar mest efter att få se hur Antons reaktion när han fick träffa sin lillebror, längtar som en tok..

Idag bf 29 januari


Ni får ursäkta min kläder och jag har Peters t-shirts för det är så skönt och jag orka inte klä ut mig så det får bli här.

Jaha idag är det bf men det kommer nog inte hända nåt idag vet jag men nu vet vi i alla fall att vi får träffa bebis inom 0-3 veckor kvar och dagar kommer gå jättefort är jag säker på :-).
Idag ska vi inte gör nåt särskilt, bara lugn söndag och ha mysigt

Önskar er en trevlig söndag..

Träningskläder


Jag har alltid gilla att jogga/springa och det har jag gjort sen jag var liten så jag tänker börjar med att jogga när det är dags så nu har jag kollat efter träningskläder som jag behöver och ska absolut kolla efter bra skor och det får gärna bli lite rosa färg, fniss. :-).

Jag vill även så klart gå ner vikt och jag har aldrig gillat att gå på gym eller träna med nån fast det är roligt vet jag och det kan jag gärna gör det några gånger i månad men jag ska nog satsa på att springa istället och gör det jag trivs med.

Nu har jag insett att jag längtar efter så många saker, att föda, att gå på frisör, att få kunna använda mina gamla kläder igen, att gå ner vikt och få träna men snart snart...