Onsdag!

 
Jaa idag är det onsdag så det är inte långt kvar tills imorgon trots imorgon får vi kanske tråkig eller goda nyheter och jag är livrädd om jag ska vara ärligt.
Det är jobbigt situation vi har nu och vi har väntat på det, det känns så evigt och plågsamt.
 
Jag är så rädd....

Argan olja

 
För några veckor sedan fick jag hemskt vinter torrt på ansikte så jag blev panik för det gjorde ont så jag läste att argan olja ska vara bra så jag köpte det direkt hos apotea.se och fick det snabbt, wow mitt torrt ansikte försvann redan efter två gånger behandling. 
Och jag har även märkt att min hud blev mycket finare och fräschare.

År 2018!

Lånad texter från iamproudse i instagram!
 
Jag blev helt paff när jag läste deras ord och de har så j-vla rätt, ibland behövs det att påminna folk att tänka och älskar sin kropp.
 
Ja nu vill jag pratar om år 2018 och vad jag känner för år 2018, inte så bra faktiskt för det har hänt så mycket på kort stund från januari tills nu, först var jag hos mammografi och så de upptäckte någon på min vänstra bröstet och vill ta extra koll och stack stor nål på bröstet så självklart blev jag oroligt och ledsen.
Jag mådde skit i en vecka och sen fick jag svaret att det inte är någon fara och det var bara inflammation, självklart blev jag lättad men sen kom en annan som dyker oro som jag inte vill berätta här så nu måste vi vänta på svaret igen.
 
För två dagar sedan upptäckte Axel att någon sönder fönster på bilen och jag tänkte å nej men ja tyvärr det var en lilla fönster splitten på stora fönster fram, shit också.
Sen igår fick jag veta en som jag har känt längre men inte nära men han var min förebild och jag blev alltid glad att se honom så fick jag veta att han dog, så det känns så tråkigt.
 
Ja som ni ser år 2018 är inte bra år för mig antar jag men jag hoppas verkligen att jag får någon positivt någon gång snart, känns som omöjligt för det verkar som år 2018 är inte min tur år.
 
Nåja det är bara gå vidare och leva livet, hoppas på bättre. 

Igår upplevt jag värsta dag!

 
Det var en jobbigt dag igår och självklart grät vi igår kväll för det behövs efter vi har genomlidit hela dag, men det har gått bra och jag är så imponerad på person var så stark och gjorde allt som det ska göra.
 
Idag är det äntligen fredag och så tänker jag bara kopplar av hela helgen och vara med min familj <3.