Vi har inte haft det lätt...Tisdags kväll blev Anton magsjuk och onsdags hade han väldigt lös i mage så han har bara legat på soffa och orkade ingenting för varje gång han åt eller drack så bajsade det ut direkt men han fick vätskaersättning och torsdags kväll blev han mycket bättre.

I onsdags fick jag åka till akut med Axel för han hade lite feber och var väldigt förkyld, när vi var där så sade de att vi måste stanna över natt för Axel har fått rs-virus och vi har sovit på sjukhus från onsdags till igår åkte vi äntligen hem men permission så om Axel blir sämre så åker vi dit direkt.
Det är så skönt att få komma hem för det var inte så roligt på sjukhus och jag fick se barn som har cancer och hade inte hår, det gjorde så ont i hjärta att se dem.

Det har varit kaos men nu börjar det bli bättre för vi tre är frisk men inte Axel för han är fortfarande snuvig och hostar men annars så äter han jättebra och pigg :-).

Idag ska jag bara ta det lugnt och umgås med familj..

Man blir rörd

Jag kolla efter inspiration bröllop och fick syn på en hemsida, underbart bilder och härligt bröllop, blev tårögd..
Länk adress dit är http://www.blogjerry.com/archive/bonnie-b-ranch-north-fork-ca-our-wedding.html#comments , Kolla där :-).

Vi har inte bestämt oss vilka färg tema vi vill ha för det skulle vara roligt med färg tema, vi får se vad vi kommer överens.
Brudklänning har jag redan bestämt och ska beställa i hösten för priset kommer blir dyrare om man vänta till nästa år men en lite problem är storlek, man våga inte ta 36 utan kanske 38 men om det blir för stor så får jag be nån sy mindre så det passar.
Men jag är ändå rädd om man sy mindre blir det kanske inte så snyggt utan helt förstörd, hmm och jag har storlek 40 just nu, kanske är det bäst att jag vänta till nästa år våren och betala extra.

Under påskhelg hoppas jag på att vi kan kolla lokal där som vi ska äta, ha fest på bröllopsdag för mina föräldrar ska komma hit så det skulle vara roligt om min mamma och pappa är med och kolla på lokal men inte säker att Peter kan fixa nyckel.
Jag är även sugen på att gå på bröllopsmässan men det får bli nästa år för i Göteborg hade bröllopsmässan i februari men jag var höggravid då.

Ja lite om bröllop planering men det kommer mer fast jag kommer inte berätta allt för det vill vi helst behålla hemligt som t.e.x vilken klänning jag kommer ha, det vill jag helst att ni får se när vi har gift oss.
Jag har i alla fall en privat blogg om bröllop, där skriver jag om allt och bara de som är inbjuden till vårt bröllop får komma in privat blogg.

Nej nu måste jag faktiskt sova..
Natti natti.. ♥♥♥

Mina pojkarMina pojkar var så snäll som lät mig sova längre och jag fick sova från halv elva kväll till halv sex på morgon så vill Axel ha mat sen somnade han igen och jag med tills halv åtta, så underbart :-).
Älskar er så mycket ♥♥♥

Tyvärr har jag och Peter blivit förkylda, hoppas att det är bara kort stund..

BesvikenTokina objektiv fungerar inte heller till 400D men tycker det är jätte konstigt för det funkade förut med min gamla 400D, så det måste vara nåt fel på objektiv, suck..
Det är min favorit macro objektiv som blev jättebra bilder men jag får väl skaffa en ny macro objektiv när jag har råd förstås.

Nu känner jag lite hängig och det känns som om jag håller på att bli förkyld, hoppas inte..