Tackar

Jag blev glad att ni tycker att det passar mig bra med kortare hår och jag har inte riktigt blivit van vid det än men jag ångrade mig inte.

Tänker visa er på bilder som togs i fredags och jag var helt slut o trött efter frisör besök och jag försökte få Anton att sova så jag kunna få vila lite också men så blev det att vi båda somnade till slut på soffan, hihi.
Jag hade ont armen när jag vaknade men mysigt hade vi..

Jag vågade...

Jag har klippt mig jättekort och är nöjd men ändå ovan fast jag kommer vänja mig vid det sen.

Maria på frisör tyckte att jag borde färga ögonbryn och jag var tveksam först och tänkte nä det vågar jag inte men sen sade jag okej, tur det passar bra :).

Här får ni se bilder på mig..

Imorgon gäller det!

Jag brukar inte vara nervös inför frisör men det beror på att jag vet inte hur ska jag säga till henne när jag själv inte vet vad jag vill ha.
Jag har surfade och letat efter olika frisör men svårt..

Jag måste även tänker på att jag är inte precis snäll mot mitt hår och jag klarar inte att ha kortare lugg för då använder jag hårnål direkt så inte idé att ha kortare lugg och jag har ingen bra fantasi att gör snygg håret utan jag gör alltid samma tråkigt hår.
Så det är svårt vad jag egentligen vill ha och bäst för mig.

Jag är bara trött på att alltid klippa samma sak men tyvärr verkar att det kom hända så för jag är en riktigt fegis, hihi.
Hon som ska klippa mig är Peters kusin och hon jobbar även i Stockholm och här i Vänersborg och jag tror det är hennes företag som ligger i Sthlm och hon är även delägare här i Vänersborg.
Vi får se om jag kommer bli nöjd för det är första gång för mig att klippa hos henne.

Jag får även inte glömma att jag har sagt förut att jag ska kanske klippa kortare när jag är 30 år och nu är jag faktiskt 30 år och kanske dags för mig att förändra mig än vad jag brukade göra.
Nää jag kan inte säga det här för jag litar inte på mig själv och jag ändra mig jämt.

Det är bättre att ni får vänta och se vad det kom bli :).