Igår kväll...

Igår kväll tog vi kvällsbad vid kl 20.00, härligt..

Jaha idag är det tisdag och helgen är slut för mig för jag börjar jobba ikväll.
I natt vaknade jag vid kl ett och svettas ihjäl för det är så varmt i sovrum trots vi har öppnat fönster och jag fick panik för det var så j-vla varmt i rummet.
Jag var tvungen gå och dricka vatten och försökte sova igen och det verkade som jag lyckades till slut att somna.

Hur har ni vädret där hemma hos er?
Vi har soligt och varmt..

Bilder från helgen..


Jaa jag fiskade, men tyvärr så fick jag ingen någon fisk men det gjorde svärmor tre gånger och slängde tillbaka till sjön.

Måste säga att jag har köpt mitt favorit badbikini hos nelly.com och det är ofta slut snabbt för det är populär men tack och lov att de har beställt mer och nu finns det hos nelly igen.
Det är bästa bikini jag har köpt..

Absolut bästa bilden på oss tre..


Svärmor, jag och svärfar, min favorit svärföräldrar för de är bäst helt enkelt..

Men titta, de är så bruna än mig och det var inte konstigt att de har haft varit på camping i hela vecka medan jag var på jobbet.
Men jag och älskling åkte till dom i går och övernatta till idag, det var jättetrevligt och bästa helg.
Och där platsen vi var på har vi varit där en gång i fjol och det var vackraste plats jag har sett och det var dalsland, Hovås tror jag det heter eller så ska jag kolla sen och rätta ordet..
Vatten var så rent och i fjol när vi var där hade jag bestämt mig att jag vill gifta mig där men får se om det kommer bli så, fast jag har svårt att tro om det kommer nånsin bli, hihi.

Idag tog jag äntligen första bad, jätteskönt faktiskt och idag var det jätte hett ute än igår men igår var det också varmt men inte lika jätte varmt som idag.
Vi fick iallafall färg på oss och nu är vi så trött och slö..
Ikväll funderar vi på att ta en kvällsbad och svalka oss :).

Det blev en mini semester för oss, härligt måste jag säga..

Bilder säger mycket..


Nu är jag inte blondin längre,, skööönnntt och blomma på mitt håret, det har Peter gjort, :)..

Rosor på våra trädgården, det doftar underbart och jätte stor rosor det blev.

Nu går jag och kolla på filmen som börjar nu..
Ha en riktigt trevlig helg..

Fusk fusk

Att ni är ute och njuter av solen medan jag är inne och jobba. Nu längtar jag efter min semester fast det kanske blir kass väder på min semester då missar jag fin väder just nu. Men nu helgen tänker jag vara ute hela dagen och kanske ta första bad i sjön. Om det blir fin väder förstås. Måste måste. Vill bada när jag har haft helvete igår på tåget, där fanns ej luft utan jätte varmt och jag svettas ihjäl. Det är inte konstigt för tåget var gammal. Nåja låt det skynda till imorgon då sticker jag hem men först ska jag till frisör, hoppas att det kom gå bra. Ni får ha en bra dag och förresten så skrev jag från min mobil :-) kram Pernilla.