Min älskling pojke!!

Jag försöker allt jag kunde men Anton är lite svårt med när det gäller mat, han äter inte vadsomhelst utan bara hans favorit, korvstroganoff, potatismos, köttbullar, falukorv och pommes, pasta och ris vill han inte äta.
Sen är det också att pojkar ofta inte vill äta middag när de kommer hem från förskolan för de åt mellanmål där men sen kom jag på det idag som jag inte förstår varför att jag inte tänkte på det förut att jag gör middag senare vid halv 6-6 istället för kl 4-halv 5 så de är kanske hungriga då.
 
Det tänker jag prova idag att gör senare middag istället för jag vill verkligen att de ska äta. =). 
Men Axel har inga problem med mat, han äter nästan allt men en rolig nyheter från förskolan som berättade att Anton åt taco med köttfärs och chips på förskolan, trodde knappt om det för han äter inte köttfärs =). 
 
Min vackra pojke!!
 

Onsdag!!

Idag har jag gjort mitt powerwalk rekordtid och även igår rekordtid löpning, känns så himla bra och har även tränat rygg och mage.
 
 
Idag skulle jag åka och fotografera men kände mig inte sugen på det längre så jag städa och tvätta istället, sen är det dags för sushi, mumma..

Powerwalk och mage+rygg träning.

Idag blir det powerwalk och rygg+mage träning och när jag har tränat klart så tänker jag åka till nånstans och fotografera natur och fåglarna, om det finns fåglar där förstås annars blir det bara blommorna eller någon spännande.
Nu funderar jag bara på var jag ska åka till, hmm svårt.
 
Jag är inte mycket ute på natur här nära jag bor så det är svårare veta var det finns fin plats som jag kan fotografera, får fråga några som kanske vet.
 
I söndags köpte jag förskott födelsedag present grill till min man från oss och mina föräldrar, gissa hur glad han blev.