Jag hatar dig Diastasis Recti!

Jag vill verkligen inte ha magmuskeldelning för det stör mig väldigt mycket och jag försöker gör allt att dölja min mage.
Jag har fått en jättefin ljusrosa klänning av min älskling och det ska jag använda på fredag men enda som stör mig är min mage och alla kommer tror att jag är gravid.
Men men, jag ska inte ge upp och jag ska fortsätta att träna, jag som har slarvat lite med att träna med mage och jag mår inte bra att ha putmage så måste jag skärpa mig.
 
Nää här är bara för deprimerad, nu ska jag försöka tänker på annat roliga saker ;-). 

Guldblond!

 
I söndags var jag hos frissan och gjorde ljusare slingor, guldblond men oj det blev ljust så jag är ovan men jag kommer vänja mig vid det snart =) men jag blev nöjd.
 
Idag har jag jobbat och även var på utvecklingssamtal för båda mina pojkar, det var bara positivt, så härligt.
Imorgon till fredag ska jag jobba och det är väldigt tufft att vara ensam med pojkar när jag jobbar och även ta hand om pojkar själv, som t.ex idag var pojkar olydigt och jätte jobbigt så jag fick nog och kunde inte hålla utan jag blev riktigt riktigt arg på pojkar, det var inte roligt.
 
Jag vill inte vara mamma som skälla dem hela tiden och vara arg för det känns så ibland, suckar och det känns att de lyssnar heller på sin pappa än mig, vad har jag gjort för fel trots jag visade faktiskt allvar och bestämd ansikte men det gick inte.
 
Så idag var det inte bra dag för mig, hoppas bättre imorgon men pojkar sover så jag passar på att ha egen tid nu ;-). 

Grattis Anton på 4 årsdag!

 
Herregud vad du växer alldeles för fort och nu är du 4 år gammal, inte långt kvar till första klass.
Vi älskar dig väldigt mycket!