Jag hatar dig Diastasis Recti!

Jag vill verkligen inte ha magmuskeldelning för det stör mig väldigt mycket och jag försöker gör allt att dölja min mage.
Jag har fått en jättefin ljusrosa klänning av min älskling och det ska jag använda på fredag men enda som stör mig är min mage och alla kommer tror att jag är gravid.
Men men, jag ska inte ge upp och jag ska fortsätta att träna, jag som har slarvat lite med att träna med mage och jag mår inte bra att ha putmage så måste jag skärpa mig.
 
Nää här är bara för deprimerad, nu ska jag försöka tänker på annat roliga saker ;-). 

Guldblond!

 
I söndags var jag hos frissan och gjorde ljusare slingor, guldblond men oj det blev ljust så jag är ovan men jag kommer vänja mig vid det snart =) men jag blev nöjd.
 
Idag har jag jobbat och även var på utvecklingssamtal för båda mina pojkar, det var bara positivt, så härligt.
Imorgon till fredag ska jag jobba och det är väldigt tufft att vara ensam med pojkar när jag jobbar och även ta hand om pojkar själv, som t.ex idag var pojkar olydigt och jätte jobbigt så jag fick nog och kunde inte hålla utan jag blev riktigt riktigt arg på pojkar, det var inte roligt.
 
Jag vill inte vara mamma som skälla dem hela tiden och vara arg för det känns så ibland, suckar och det känns att de lyssnar heller på sin pappa än mig, vad har jag gjort för fel trots jag visade faktiskt allvar och bestämd ansikte men det gick inte.
 
Så idag var det inte bra dag för mig, hoppas bättre imorgon men pojkar sover så jag passar på att ha egen tid nu ;-). 

Bröllopsalbum

 
Det är väldigt svårt att gör bröllopsalbum när jag inte är så bra på det och jag försökte gör bröllopsalbum igår kväll men det gick inte för det var så svårt när jag vill att det ska bli en fin album.
Jag försökte hitta inspiration men vad svårt för jag kan inte bestämma mig vad jag egentligen vill ha men jag ska gör fotoalbum hos postfoto för jag har inte tid att gör själv och jag är inte heller bra på det.
Men svårt är var bilder ska sitta och viken färg bakgrund, svart eller vitt och bl,a, :-/. 
 
Nej nu ska jag ordnar lite här så åker vi till förskolan och sen ska jag jobba!!