Celsius!

 
Ja jag dricker Celsius vilket jag egentligen inte vill dricka det men det hjälper mig att orka och jag är otroligt jämt trött, sömnig när jag kör bilen och är jätte jätte trött.
Jag har träffat läkare och tagit blodprov men allt visade normalt och vad som är orsak till att jag är så trött vet ingen men enda som funkar för mig är Celsius så det blev beroende för mig. 
Jag har sovit tidigt men det hjälpte ändå inte och jag misstänkte att jag sov alltid oroligt så jag fick egentligen aldrig riktigt sömn så det är kanske orsak att jag är jämt trött. 
 
Men nu har jag bestämt att inte dricka det varje dag och bli mindre beroende av det, dricker bara jätte jätte sällan när jag känner att det är nödfall men inte när jag känner mig trött för jag har läst om vad som finns i Celsius och ärligt blev jag chockade och äcklad därför vill jag helst sluta med det, kommer bli svårt för mig eftersom jag är beroende av det men jag ska.
 
Enligt andra att sov tidigt, dricka vatten och bra kost är bäst men ang sov tidigt och dricka vatten funkar inte på mig men bra kost tror jag mycket på men jag ska ge det en chans igen och hoppas att det funkar för mig, inte så lätt när man har två små pojkar som kommer till mig på nätterna. 
 
Nog om det och nu ska jag fixa här hemma och sen middag.

Äter som vanligt..

Jag gick ner 2 kg genom att äta som vanligt och det känns underbart och har insett att jag blev lätt stressad och allt blev alltid fel till sist så tappade jag motivation till träning direkt.
 
Jag kan inte leva så, så jag lärde mig känna min kropp vad jag klarar och vad jag inte klarar av och jag gick ner 2 kg, det funkade.
 
Nä nu är det dags att lämna Axel på förskolan och Anton ska vara hemma pga han mår inte bra, min lilla Anton.
 
Ha det toppen ni allihopa.
 
 
 
 
 

Coop

 
Idag började jag praktik hos Coop och jag kommer jobba där tills slutet av november sen får vi se om jag blir anställd eller inte, men det har gått jättebra idag.

Stress!

 
Jag har inte mått så bra på grund av all stress och oro av en skäl, det är jobbigt och jag avskyr att det drabba mig just nu men jag måste försöka tänka posivit för pojkars skull och även för min älsklings skull.
 
Det är inte så lätt!!