Mitt favorit!!

 
Första gång i mitt liv hittade jag creme som passar till mitt ansikte och det känns så mjukt direkt, jag har blandhy så jag brukade få torrt på kinder men fett på t-zon så jag hade problem med att hitta creme men nu har jag hittat det.
 
Nu har jag köpt två till och jag är rädd att den kommer sluta sälja i framtiden men då får jag leta vidare ny.

Dagens träning!

 
Powerwalk 34 minuter och pass 1 IN AND OUTS och PRISON SQUATS 10 minuter, plankan 1 minuter 3 ggr och sidplankan 45 sek 2 ggr.
 
Jisses jag som tänkte 10 minuter inte så farligt men jag hade fel för jag blev helt slut och jag har gjort jätte många varv, över 20 st eller mer än så, tappade räkning.
Nu äter jag lunch och sen åker jag till AF möte kl 13.00..

8,04 km!!

 
Idag sprang jag hela vägen i 8,04 km, ofattbart att jag klarade det och jag kunde hade gärna sprungit mer men vill vara rädda om mina fötter och knä eftersom jag kände att de håller på bli trött men annars är det så härligt att bara springa.
Jag provade en ny väg och det var lite läskigt men spännande eftersom jag är döv så gillar jag inte springa på vägen där bilar och lastbilar kör och jag blir lätt skrämd när någon bil kommer bakom mig.
Jag sprang självklart mot bilar kommer så jag kan se och där jag bor finns inte så mycket bra gå väg men det har varit kul att springa annorlunda väg än vad jag brukade.
 
Sista bild är min träningsprogram som jag kommer följa i fyra veckor och jag kommer berätta varje gång vad jag har tränat via instagram, spännande :-). 
 
Nu håller jag på att fixa middag medan pojkar kollar på ishockey, heejjaa Sverige!!!

Paket!!

 
Ja jag vet att det är fula paket men äsch, de som kommer få det kommer inte bry sig om det ;-), det är alltid kul att skicka paket till någon som jag tycker väldigt mycket om.
 
Nu tänker ni kanske varför jag visa det här nu och förstöra överraskning men de vet ändå inte vad det är i och jag har inte sagt till någon att jag tänker skicka paket till dem förutom en när jag frågade efter adress men hon vet ändå inte vad det är i ;-).
 
Snart ska jag ut och springa, ha en underbar söndag ni allihopa!!

Fredag!!

 
På söndag är det dags att planera ny träningsprogram och jag ska satsa på rumpa, mage, kondition och ryggen, behöver träna min rygg för när jag har fött två pojkar efter det fick jag svagare rygg och får lätt ont om man sitta stilla.
 
Nä nu ska jag fixa här hemma och önskar er en riktigt trevlig helg!!