Två veckor har gått!

 
Nu är jag i tredje vecka som jag följer träningsprogram som jag har skapat i 6 veckor via NTC app och det har gått jättebra och jag har bra motiverad också. 
Jag kände direkt annorlunda nu med min kropp för jag känner mig starkare och mer ork också, känns jättebra för det är vad jag vill ha....
 
Nu ska jag bara njuta måndag och ha en underbart valborg ni alla. 

färga eller färga inte??

 
Jag har sagt att jag ska försöka att inte färga håret i ett år och nu har det gått 5 månader sen jag färgade mitt hår och nu har jag många olika färger på håret, röd, ljusbrun, blond, brun och lite orange, herregud hur kan jag har så många olika färger, :-D. 
 
Jag försöker verkligen att inte bli störd av ful utväxt men jag blir bara mer och mer sugen på att färga till varm choklad färg och jag brukar egentligen göra håret ljusare innan sommar men nu vill jag ha annorlunda och bli brunette istället till sommar, hmm.
Men min man tycker jag ska låta bli att färga för det har jag nu hårfärg är fin tycker han, så jag ska kanske låta bli det lite till men jag är VERKLIGEN SUGEN PÅ ATT FÄRGA HÅR!!

Att livet kan vända så plötsligt!

Bild togs i lördags utan medveten vad som kommer hända idag.
 
I morse har jag varit med om värsta i mitt liv och jag kan bara tacka ödet att det inte händer mig och min son allvar utan vi klarade oss.
 
När vi var på väg till Axels förskolan och det var 50 km på väg så jag körde 50 km och hade en bil framför mig men sen kom en bil mot oss plötsligt och körde på en bil framför mig så jag fick snabbt och vända till vänster, tack och lov så kom det inte någon bil mot mig när jag vände till vänster för jag vill inte den bil ska körde på oss men den bil körde på en bil och bil var totalt förstörd, däck hoppade ut.
Otroligt att båda gubbar i bilen klarade sig och verkade må bra och de pratade med varandra och jag var tvungen kör vidare till en busshållplats och stannade, jag skakade faktiskt av händelser, självklart grät jag.
 
Nu vill jag bara glömma det och gå vidare, tacka ödet att det inte hände oss.
Var rädda om er!