Fett hår!

 
Jag håller på "avgiftning fett hår" och jag har väldigt väldigt fett hår nu på grund av att jag har inte tvättat mitt hår sen i måndags men duschat har jag så klart men inte tvättat mitt hår.
Det känns ofräsch och jag hade mössa när jag gick ut, hihi men jag försöker slippa att få fett så lätt och det beror på att jag tvättade hår varann, ibland varje dag och självklart fick jag så lätt fett hår.
 
Man ska egentligen tvätta hår minst 1-2 gånger i veckan, men idag kommer mitt hår bli fin för jag vill vara det för min mans skull som kommer äntligen hem ikväll.
Det kommer bli massor med pussar och kramar och jag hoppas även pojkar vill hålla vaken så de får också träffa honom, men om inte så får de träffa honom imorgon.
 

Toppen helg!!

 
 
Jag har haft verkligen kul på kryssning med tjejer, tack att jag fick vara med och jag fick min värsta skratt attack i söndags, har inte skrattat så hårt på evigt sen så jag grät, hihi. 
 
Ja ni ser att jag och Sofia hade samma tröja, inte samma egentligen men samma mönster.
 
Taaacckk tjejer..

Jönköping, vi kommer idag.

 
Bilder togs slutet av juni i somras..
 
Idag åker vi till Jönköping hos mina föräldrar och pojkar kommer stannar där tills på måndag och jag ska till kryssning på lördag med mina tjejer kompisar, ska bli skoj.
 
Men just nu saknar jag otroligt mycket Peter, min man, du är saknad, låt dagar kommer gå fort så jag får äntligen krama dig och pussa dig överallt..
 
Nu måste jag packa, fixa några saker här innan jag åker och hämtar pojkar på förskolan och efter det åker vi direkt till Jönköping.
 
Ni får ha en bra dag, kraamm..