Marley & jag


Jag har inte berättat vilka film vi såg i lördags och det var Marley & jag och ni kan gissa vad som har hänt, joo jag grät så jättemycket och det kan jag lovar att det var jättemycket gråt.
Det är ju typiskt av mig för när någon djur är med i filmen så blev jag lätt rörd fast jag är inte djurmänniskan, vilken är konstigt tycker jag, hihi, men filmen var jättebra tycker jag.

Nu tänker jag sola lite, passa på när det är solen nu innan regn kommer tillbaka närsomhelst eller imorgon.
Man vet aldrig när det gäller Sveriges vädret.

Ni får ha en jättebra dag..


Fynda


Jag fick jättebra rea när vi åkte till Mellerud och det är en liten ort men där finns faktiskt kläder och det var rea.
Först såg jag en vår jacka som jag gillade och sen såg jag en lång mörkgrå kofta som jag blev förtjust i det och gick till kassan men hon som jobba på kassan sade att om jag tar en till från rea så betalar jag två för tre så fick jag en gratis.
Jag hittade en grön klänningen och tänkte varför inte så tog jag det.
Allihopa kostade bara 299 kr.

Näckros


Bilden togs idag när vi var ute och fiska, jag fiska inte utan Peter så jag tog med kameran, åh det finns mycket att ta bilder.

Tack till er som skrev om Sofias bilden, å ja hon är så vacker.
Jag har så många bilder på henne på olika platser men tyvärr kan inte visa för jag måste fråga henne först innan jag visa bilder för er.
Den enda bilden har jag frågade henne om jag får visa det på min blogg och hon sade ja.
Jag ska fråga henne sen med några bilder och visa för er men hon är på sin lilla semester med älskling så jag vill inte störa.

Idag har det varit jättebra dag och mysigt och snart ska vi kolla på två st filmer fast om vi orka se båda, det är Harry Potter första del 1 och Marley & jag.

Jag älskar verkligt att vara här och det har jag sagt många gånger, hihi men när det gäller vädret så skiter jag faktiskt i det och jag tar gärna stövlar och regnjacka på mig, det spelar ingen roll för det är så j-vla skönt att vara här.
Det har inte regnade så mycket utan det har varit sol sken och regnade då o då.

Nää nu ska jag gå och kolla på filmen.