Jag är här igen..

Jag brukar annars blogga varje dag eller oftast men nu har jag inte blogga på två dagar och det beror på att jag orkade inte men nu är jag här igen :).
Ikväll ska jag och P till bio och vi ska titta på Om Benjamin Buttons otroliga liv.
Vi får se om den är bra och det var längesedan vi gick på bio så det ska bli kul och mysigt..

I går var vi på tatuering studio och träffade en kille som ska rita motiv åt mig och han var verkligt supertrevligt och hade bra kroppsspråk.
Han visade sin pärm med massor olika som han har ritat och han rita verkligt jättebra, man känner direkt trygg.
Jag har förklarade vad jag vill ha så han ska rita och jag ska dit igen nästa fredag och jag kan inte komma närsomhelst under vecka för jag jobba så jag måste vänta tills nästa fredag.
Han sade att han vill att det ska bli perfekt och rätt och jag ska bli nöjd,  så det känns jättebra att han sade så.
Jag var lite bråttom och vill bli tatuerad men han sade vi bör ta det lugnt och jag ska vara nöjd med motiv och han har faktiskt rätt.

Önskar er en trevlig kväll.

Ny skjorta klänningen.I måndags köpte jag ny skjorta klänning och jag tycker mycket om den för jag känner mig sockersöt, hihi.

Nu är det dags att jobba igen mennnnn på fredag ska jag och Peter äntligen åka till tatuering och träffa en engelsman och han ska ta bild på min gamla tatuering och rita motiv.
Jag vet att det är inte så speciellt men jag tycker det lät spännande att träffa en som kommer från England och Peter ska prata engelska med honom.
Jag ska stenkoll på honom om han är verkligt bra och jag tycker det är viktig att jag kan lita på honom, jag är kanske för hård men jag måste tänker på mitt eget bästa och det är ju min kropp som gäller :).
Men det kommer säker gå bra bara om vi båda är ärliga mot varandra.
Det blir svindyrt för jag har hört att färg tatuering är dyrare men det är värd ändå.

Nu har jag funderat på att köpa mini-data typ notebook data men det får vänta lite eftersom jag ska tatuera mig och det blir svindyrt.

Nej nu ska jag kolla läget innan jag åker iväg till jobbet..
Skriv snart..

Längtar..

Jag längtar verklig efter att få bli tatuerad, men jag vet inte om de har glömt att ringa till oss för de sade att de ska ringa upp till oss och bestämma en tid.
Så jag har mailat till dem och frågade fast jag kände mig tjatigt, hihi och jag kan inte hjälpa det för jag längtar verkligt.
Är jag tjatigt? Men jag har inte maila eller ringt dem flera ggr utan det är första gång jag maila till dem nu.
Så jag är väl inte tjatigt.

Under vecka ska jag bara jobba och träna men på fredag ska jag klippa mig, bara toppar tror jag.
Vad ska ni göra under vecka?

Del 2, här kommer bilder på Orkideer..Några undrade hur jag sköter mina orkideer och jag har två st som jag har haft i över 5 år och de lever än.
Jag har en lila och vita, jag lät dem stå nära vid stora fönster och det kommer sol ibland och jag lät det bara vara och vattna dem bara en gång i vecka, ibland glömde jag att vattna dem i två veckor men de överlever.
När det inte finns blomma kvar så kasta inte den utan ha tålamod, det växer igen och det kan ta halv år tills det växer igen eller redan efter några månader, det beror på.
Jag älskar orkideer och de är som mina barn :), hihi.

Snart är söndag slut så imorgon är det dags att jobba men jag ser fram emot för jag är ledig på fredag, jippie.
Natti natti..