Vår sötnos


Jag kan inte beskriva hur det känns för det gjorde mig så lyckligt och glad att få se honom och det känns så underbart.

Till dig vår son.
Vi älskar dig och längtar efter dig, väx bra nu i mammas mage, din storebror tecknade till din mamma idag och pekade på mammas mage och sade bror, det gjorde din mamma rörd.
Vi håller tummarna att du kommer växer bra i mammas mage.

Älllssskkkaaar dig
kramar och pussar från oss tre.

Brist med leende


Jag har insett att det är brist med leende med "tänder" och det kanske beror på att jag har inte lika bra självförtroende som förut.
Men ärligt talat så har jag inte tänkt på det utan det blev bara så men sen när jag kollade på gamla bilder så såg jag massor med leende bilder än nu, därför började jag funderade vad det beror på.
Det beror nog mer på att jag har inte lika bra självförtroende som förut men det är nog normalt att det kan hända att känna så ibland??

Annars är jag lyckligt och glad, inte alltid när det hände nåt stressigt eller nåt trist men jag mår annars bra, speciellt imorgon ser jag väldigt fram emot fast jag vill egentligen inte vara för förväntansfullt för det kan hända bli en besviken.
Men det ska bli kul att se hur 3D/4D ultraljud funkar och jag gissa på en pojke men vi får se vem som har rätt.

Nyss blev jag skrämd när jag kollade mitt mail och såg att jag fick mail från Emma Ultraljudklinik men det var bara påmminelse att jag inte ska glömma komma dit imorgon, puhh :).
Läste nyss oxå att jag har vunnit en auktion hos tradera, en snygg jacka till Anton, jippie och det kostar 61 kr :).


Torsdag


Idag ska jag åka i väg och jobba och imorgon på morgon när jag slutar jobba så kommer jag ha mycket att göra, ska handlar mat, hämta Anton och köra Peter och hans arbetskamrat till företag fest.

Jag och Anton får hitta på nåt att äta gott och mysa tillsammans när Peter är borta :-).
Ni får ha en underbart torsdag, kram..

Jag är sjuk beroende av Coca cola


Jag var egentligen inte förtjust att dricka cola förut och tog alltid fanta eller annat men det började när jag var höggravid i fjol så tyckte jag att det var så dyrt att köpa olika läsk för Peter gillar cola bäst så jag köpte alltid bara cola på helg men drack inte så mycket.

Men nu när jag är gravid blev jag besatt av cola och ÄLSKAR DET, hoppas att det är orsak att jag är gravid för jag vill inte bli beroende av cola.

Det är så roligt att se hur många gissa kön och flesta tror på en flicka.
Jag kan säga själv att jag tror på en pojke men om det blev en flicka så kommer jag bli riktigt chockad för jag är ganska säker på att det är en pojke, hihi.
Men som sagt får vi se och båda är lika välkommen annars :).

Måste fixa te och nåt att äta innan Grey's anatomy börjar.