Söt jul ljusstake i vardagsrumJag fick det för några veckor sen när jag beställde hos Jotex.se och det blev fin när jag tog rött sidenband för annars tycker jag att det såg så tomt ut.

Denna vecka har jag varit hemma för i måndags blev Anton sjuk så jag tog vabba och igår hade förskolan stängt, idag vill jag att Anton ska stannar hemma för igår hade han feber men idag hade han feberfri men ändå känns inte bra att lämna honom till förskolan när han har haft feber igår så han får stannar hemma idag också.
Men imorgon ska han nog till förskolan tror jag men beror på hur han mår.

Men ärligt så känns det skönt att vara hemma också och jag har inte fortfarande hört från försäkringskassan om det finns möjligt sluta tidigare än slutet av december, väntar fortfarande på svar.

Nu tänker jag kolla blocket om det finns nåt sideboard att sälja..
Ni får ha det toppen, write soon..

Första advent

Igår hade vi mysigt ändå när Peter och Anton var väldigt förkylda och Anton var lite gnälligt men inte fara, vi gjorde inte nåt särskilt igår förutom vi åt frukost tillsammans med tände ljus när det var så mörkt ute, mysigt tycker jag.
Det blåste rejält och regn igår så vi hade inte vidare lust att gör nåt, Peter och Anton var ju inte riktigt frisk heller, ändå tycker jag att igår var det så mysigt ;-).

Här kommer bilder från igår.

Beställt bilder

Nu har jag beställt 5 bilder med olika storlekar så sen ska jag ha dem till tavla, det kommer bli fin :). Jag beställde en som är stor än andra får jag funderar på var det ska vara, hallen, vardagsrum eller allrum.
Jag vill även gärna hitta nåt bra bild på Peter och Anton, har tyvärr inte nåt nu men jag får försöka ta bild på dem tillsammans :-).
Här kommer bilder som jag har valt

Är det verkligt jag???

Det är så svårt att tro och jag känner mig asful nu jämför med den bild men jag har lovat mig själv att jag ska absolut gå tillbaka till min gamla vikt när det är dags.

Det kommer bli svårt för jag älskar choklad och sötsaker men jag måste klarar det för annars är det inte jag om jag inte går ner vikt.

 

Jag vet bara att jag mår bäst om jag är tillbaka till min gamla vikt.