Tårtställning

Vi har beställt cupcakes och en tårta så det känns jättebra för jag har inte tid eller ork att fixa cupcakes så det är skönt att slippa gör det.
Vi har också hyrt tårtställning och de har inte som jag vill ha utan som på bilder och det är helt okej för mig, det kommer ändå bli fin. :).
 
Nu är det bara 17 dagar kvar och en sak vet jag att jag kommer saknar att planera bröllop, för det har varit så roligt att planera och jag var så duktigt på att hittade bra pris.
 
Söndag dag efter bröllop kommer jag känna mig lite sorgligt att inte kommer kunna planera bröllop mer men då har jag någon annan att se fram emot, att planera saker till pojkar sovrum, få bättre möbler, hyllor och lådor till leksaker,  renovering i huset och även leva livet med min älskade familj.
 

Usch vad jag avskyr mig själv.

Jag är nu osäker om jag gillar min brudklänningen för jag hittade några fel som t.ex konstigt linneband som inte är fin och blixtlås ser lite konstigt ut, grr.
Får försöka fixa till det om jag kan, suckar men annars kommer jag ändå använda det och jag kommer byta till annan klänningen när vi är i lokal, för jag kan inte ha min brudklänningen hela kväll och det kommer bli bara jobbigt att bära släp för det är fastsydd på klänningen.
Så jag kommer byta till annan klänningen och då kan jag dansa loss ;-). 
 
Hoppas blir bra...
 
Idag kom spets paraply och det är bra att ha om det regnar på vår bröllopsdag och även mot stark sol ;-).  
Mimmi Pigg pyjamas är absolut mitt favorit och det köpte jag på Maxi för några månader sen och nu säger jag god natt på er alla..