Min stackars pojke

Igår kräks Anton många ggr och det såg så ont för honom för han blev chockade och undrade varför han kräks och grät, stackars.
Men idag verkar han mår bättre men lite svårt att äta så vi ger honom mest flytande mat, hoppas blir bättre snart annars så var han lekfullt och glad idag.
Jag var tvungen meddelar till min jobbet och bad dem att komma senare och nu är Peter här hemma så jag ska snart åka iväg till jobbet.

Write soon och ni får ha en bra dag.

Jag älskar marabou med smak apelsin eller polka


Jag är tokig i dem choklad just nu speciellt med te eller iskallt vatten med is bitar, love..
Men jag tycker om de choklad redan innan jag blev gravid men nu har det blivit extra smak och jag bara älskar och tokigt i dem.

Denna månad fick jag hög räkningar men det känns skönt att betala dem klart och nu kan jag inte gör nåt mycket i oktober månad men det är ändå tur att vi har inte någon särskilt planer som kostar pengar.
Så det blir bara jobb, mys helgerna och mat att tänker på denna månad.

Nu tänker jag duscha för jag fryser och sen ska jag åka och hämta min älskling pojke.

GoodieBaby


Jag fick en roligt gratis paket i fredags från goodiebaby =)

Jag känner mig så deppig att måste åka och jobba =( men jag måste och det beror på att jag har jätteont i höften, det har pågått i fyra dagar nu så det gjorde mig svårt att gå eller när jag satt mig var det svårt.
Speciellt på nätter när jag sover så vaknade jag varje en timma och byta sida för annars gör det jävla ont om man är på samma sida, måste byta.

Jag har verkligt lust att sjukanmälan mig men jag kan inte för jag är inte sjuk, känns då fel och dålig stil av mig annars.
Men jag måste ändå tänker positivt att jag slutar kl åtta på morgon imorgon så det kommer bli skönt att åka hem tidigare än eftermiddag.

Igår när Peter hämtade mig så fick Anton och Peter massor pussar av mig, åå vad jag har saknat dem trots jag var bara borta en natt, hihi.

Nää nu ska jag äta lite och kolla om jag har allt med mig innan jag åker iväg och jobba..

Ni får ha en toppen dag och kram på er alla.

I går


Det har varit jätteroligt igår hos Sias 30 års kalas och hon valde att alla ska klä sig som 30-tals, det har varit mycket skratt och pratglad på festen.
Jag fick lära känna några nya människor som är jätte trevliga och ja det var lyckad kväll men festen tog slut kl tre på natt och gissa hur mycket trött jag är nu.
Jag vaknade kl åtta i morse för jag hade så ont i höften och kunde inte sova mer men är väldigt väldigt trött så jag funderar på att sova närsomhelst, ja klockan är bara halv nio men är jättetrött.

Tack Sofia att jag fick komma och jag har haft jättetrevlig trots det gick jätte fort men ändå hade jag roligt.

Nu ska jag säga god natt på er alla för jag tänker sovvvaaaa =).

Natti natti.