Gamla bilder!

Nu är jag i Jönköping hos mina föräldrar och det känns ovan att vara ifrån Anton och jag saknar honom redan men imorgon åker jag hem igen.
Det är svårt att fattar att det är imorgon vi ska vara på begravning..

Jag har kollade på mammas bilder och hittade några gamla bilder på Peter och mig.
Älskar att se på gamla bilder.
Här kommer några.

Det är alltid kul att se gamla bilder och jag gillar Peters frisör med hår eller jätte kortare är han ändå lika snygg för mig.
Jag älskar dig Peter väldigt mycket.... PUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Jag körde!

Förra vecka var vi i Håverud och hälsade hos Peters föräldrars husvagn och åt middag och när vi åkte hem så körde jag hem men jag var väldigt trött och somnade nästan, det kanske märks när man se på bild på mig för jag var riktigt trött.
Vi fick stannade på en bensin station så jag kunde få dricka vatten och pigga upp mig.

Inte bra att köra bil när man är riktigt TRÖTT.Jag hade inte tid att köpa solskydd krämer eller så glömde jag lätt bort att köpa, så irriterade och jag har solskadad och det fick jag för några år sen men det får jag skylla mig själv för jag var slarvigt med solskydd kräm när jag var ung.
Jag funderar på att göra behandling mot solskadad pigmentfläckar på ansikte för det stör mig men vi får se för det kostar ju, hmm..

Jaa snart är det dags för begravning och jag vet inte vad jag känner för det just nu men jag vet att det kommer bli en sorgligt begravning.

Det kommer bli mycket med känslor och annat på fredag vilket jag inte ser fram emot det!

Dopklänning

Peter och hans bror har använde dopklänning som Peters mormor har stickade och nu ska Anton få använda dopklänning som Peter har haft det.
Men vi ska köpa en ny blå band hade vi tänkt göra och det blir kanske mörkt blå eller nåt annorlunda färg för det är vanligaste att ha blå band men vi får se.

Det är en jättefin dopklänning tycker jag.

19 juli 2010


Jackan från Ellos som kostade 400 kr förut och nu kostade det 99 kr, vet inte om jag kommer använda den men behålla den ändå.

Jaha nu är det måndag igen och det är inte långt kvar tills augusti.
Den 21 augusti ska vi ha dop för Anton som jag är nervös för han tycker inte om att vi eller någon bära honom och han kommer att skrika, men ingen kan vi göra nåt åt det utan bara låt det hända men samtidigt vill jag egentligen inte att han ska skrika.

Jag har skrivit forum i familjeliv.se och skrev att jag undrade varför Anton inte tycker om att bli bära, jag som är kram tokigt och vill gärna bära Anton och bl.a
Så skrev en kvinna till mig:

-Oj vad skönt det låter . NJUT!
Missuppfatta inte mig men min kille ville bli konstant buren sina första 4 månader.
Det var väldigt jobbigt. Nu vill han inte gosa eller kramas. Vill bara bli buren korta stunder då det är jag som tar upp honom för jag vill ha närhet. Han ligger hellre på golvet och grejar med leksaker eller ligger och tittar vad jag gör.
Underbart för jag får massor av saker gjorde hemma.

Jo det stämmer för då kan jag få ha tid att göra andra som ska göra hemma men ibland kan jag känna mig att jag vill så gärna vara nära Anton.

Annars är han jätte lugn, snäll, sover mycket, äta bra, skrattar ofta, titta på leksaker, jollrar mycket och utvecklas som det ska, bara enda så gillar han inte att någon bära honom.
Han använder också mycket sin kropp och rörde väldigt mycket men jag antar att det är normalt.
Jag vet att alla barn utvecklar inte på samma sätt utan väldigt olika så jag ska egentligen inte jämför med andra bebisar och tro att Anton är enda som är annorlunda men jag kan tro att det finns säker någon som inte gillar bli bära så Anton är inte ensam om det.

=) =) =) =) =) =) =)


Jag tror inte att jag har berättat om filmen som heter Hachiko- en vän för livet som jag såg för en månad sen, bästa film jag har sett när det gäller drama för jag och Peter grät när vi såg den filmen, först vill Peter inte titta på det för han gillar inte drama filmer men jag bad honom snälla att gör mig sällskap och kollade på den filmen.
Peter blev förvånade och tyckte att det är så jävligt bra och det tycker jag med.
Så jag tycker att ni MÅSTE se den.

Underbart film för jag grät jättemycket och det är sant.

Min mamma måste absolut se den filmen och det ska hon få låna av mig eller så kan vi titta på den tillsammans nu på helgen när mina föräldrar ska ändå komma hit.
Jag tittar gärna igen på den filmen.

Jag vill gärna se Dear John, har ni sett det? Är det bra?
Har iallafall bokat det och vet inte när jag kommer få.
Idag har jag köpt SHUTTER ISLAND dvd som är thriller och ska nog titta på det ikväll, hoppas inte att jag får mardröm när jag sover eller så tycker jag kanske det är dåligt film, ingen aning.

Om ni har sett så berätta inte vad som händer i filmen utan gärna säg om det är bra eller dåligt :).

Nu är vi hemma från Håverud!

Maten vi åt på restaurang i Håverud är SÅ GODA och godaste lax jag har nånsin ätit, det var sommar potatis, romsås, sallad och lax, mmuummmss..
Priset på maten var inte så billigt men vi gör det sällan så varför inte njuta ibland någon gång.

Antons farfar passade Anton när jag och Peter gick ut till restaurang och hade mysigt men vi kunde inte sluta tänker på Anton, så när vi har ätit klart så gick vi hem.
Antons farfar var jätteglad att få passade Anton i några timmar och sade att Anton har varit jättesnällt och lugn.

Det har varit mysigt i håverud i några dagar och nu är vi hemma igen och vi vet inte vad som kommer att hända under vecka för vi har inte planerat det än.
Nästa helg kommer mina föräldrar hit och sova över så det ska bli roligt och om två veckor ska jag vara på begravning.

Förresten så har jag en ny mobil som jag är ovan men nöjd :)..

Skriv snart!!