Gamla bilder!

Nu är jag i Jönköping hos mina föräldrar och det känns ovan att vara ifrån Anton och jag saknar honom redan men imorgon åker jag hem igen.
Det är svårt att fattar att det är imorgon vi ska vara på begravning..

Jag har kollade på mammas bilder och hittade några gamla bilder på Peter och mig.
Älskar att se på gamla bilder.
Här kommer några.

Det är alltid kul att se gamla bilder och jag gillar Peters frisör med hår eller jätte kortare är han ändå lika snygg för mig.
Jag älskar dig Peter väldigt mycket.... PUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Jag körde!

Förra vecka var vi i Håverud och hälsade hos Peters föräldrars husvagn och åt middag och när vi åkte hem så körde jag hem men jag var väldigt trött och somnade nästan, det kanske märks när man se på bild på mig för jag var riktigt trött.
Vi fick stannade på en bensin station så jag kunde få dricka vatten och pigga upp mig.

Inte bra att köra bil när man är riktigt TRÖTT.Jag hade inte tid att köpa solskydd krämer eller så glömde jag lätt bort att köpa, så irriterade och jag har solskadad och det fick jag för några år sen men det får jag skylla mig själv för jag var slarvigt med solskydd kräm när jag var ung.
Jag funderar på att göra behandling mot solskadad pigmentfläckar på ansikte för det stör mig men vi får se för det kostar ju, hmm..

Jaa snart är det dags för begravning och jag vet inte vad jag känner för det just nu men jag vet att det kommer bli en sorgligt begravning.

Det kommer bli mycket med känslor och annat på fredag vilket jag inte ser fram emot det!

Dopklänning

Peter och hans bror har använde dopklänning som Peters mormor har stickade och nu ska Anton få använda dopklänning som Peter har haft det.
Men vi ska köpa en ny blå band hade vi tänkt göra och det blir kanske mörkt blå eller nåt annorlunda färg för det är vanligaste att ha blå band men vi får se.

Det är en jättefin dopklänning tycker jag.