Att planera är inte min starka sida.

Jag menar mer på mat för jag är dåligt på att planera vad som ska äta idag, är urdåligt på det om jag ska vara ärligt så det gör mig svårt att handlar mat.
Men när jag hittade en app KOKAIHOP.SE  till min mobil och det har hjälpt mig mycket med att planera vad som ska äta och när jag såg nåt intressant recept så tryckte jag på inköplista så visade det vad jag ska köpa, så underbart säger jag bara.
Det finns blandad vanligt och nyttigt mat, allt möjligt faktiskt och igår gjorde jag LCHF köttfärslimpa som var så otroligt goda och Peter tycker om det med.
 
Det är väldigt praktiskt och så här ser det ut i mobil..
 

The killer month

Jag har anmält mig att vara med The killer month, alltså träna fem gånger i vecka i fyra veckor och många har anmält, spännande det ska bli för jag missade förra gången för jag har precis fött en bebis så jag kunde inte vara med men nu kan jag det..
Det ser jag fram emot med massa pepp och svettigt ;-).
 
För två dagar sen gjorde jag en nyttig blåbär smoothie, jättegott och jag blanda lättyohurt, blåbär och lite kanel, kanel gör mindre surt tycker jag.
 
Hittade en gravidbild på mig när jag väntade Anton, min första barn och jag kände mig söt och fick så fin hår och ja jag kände mig så vacker då men inte när jag väntade Axel så kände jag mig ful och allt var fel :-).
 
Känner mig att jag behöver skriva ur mina känslor som mamma för det har hänt några gånger nu som inte var så trevlig tycker jag för jag har träffat några bekant och som vanligt frågade de om Anton är döv så sade jag att han är hörselskadade så plötsligt ändrade deras attityd och såg ledsen ut som om de vill visa beklagar.
Jag har kanske uppfattat fel men när man har hänt några gånger och självklart blev man trött på det och man kan se helt plötsligt annorlunda ansikte uttryck och vi döva är bra på att kunna läsa ansikte uttryck.
Anton är frisk som hörande barn och bara enda små sak är att han hör sämre och ja självklart han kommer inte få lika möjligt som andra hörande barn men man ska inte tänka så tycker jag utan vi föräldrar får kämpa för våra barns skull för de är lika värdefulla och vi älskar dem högt, det gäller Axel med..
Jag tänker också på att det är inte bara döva som kommer få sämre i livet utan det gäller hörande också, det finns faktiskt hörande som har svårt att få jobb och ekonomisk, så det är spelar ingen roll egentligen och det beror mycket på individuellt hur person är.
Det finns många döva som har bra och har lyckas mycket med sitt liv så det innebär inte att det är så sorgligt att vara döva..
 
Jag säger det för båda döva och hörande, vi kan om vi vill att få ett bra liv, bara kämpa och ge inte upp. =)
 

Vann halsband på tradera


För de båda betalade jag bara 97 kr inkl frakt, så perfekt och det finns en hemsida som har massor snygga halsband och annat, klicka på bilder så kom ni dit.
De som jag vunnit halsband på tradera finns där men inte samma pris utan billigare för jag vunnit ju på tradera.
 
Gillar verkligt halsband..