Fil från Finland


Jag har ätit fil sen jag var små och när vi var hemma hos mina föräldrar så såg jag att de har köpt fil så tänkte jag, ååå det måste jag äta, jag älskar det fil och jag brukade ha socker och kanel på, så gottt.
Det finns finska lilla mat affär i Jönköping och där köpte min pappa fil och när vi åkte till Finland hos min mormor så köpte min mormor alltid fil till mig för hon vet jag älskar finska fil. ;).

Jag mår fortfarande sisådär men ändå lite bättre för jag har fått tillbaka lite smak och lukt men fortfarande kan inte smaka riktigt eller luktar än men bara lite grann.
Jag har också haft feber i två dagar men sen försvann det och jag har fortfarande ont i kroppen, speciellt i ryggen.
Anton blev också smittad och han blev sjuk i lördags och såg så hjälplös, han orkade ingenting för han vill bara sova hela tiden och spydde ut mat när vi försökte få honom dricka välling så Peter åkte till apotek som har öppet kväll i Jönköping och köpte alvedon, han blev mycket bättre sen men fick feber tillbaka igen igår men inte lika mycket som i lördags så han är på bättringsväg.
Idag har Anton inte feber så vi får se sen ikväll om feber kommer tillbaka.
Vi var inte van för det var första gång för oss att Anton blev så sjuk och självklart blev vi rädd för han var inte lika glad och såg så hjälplös.
Men nu verkar det som Anton mår bättre och han sover nu.

Nu tänker jag vila lite och ni alla får ha det så bra idag.

Prosit prosit

Jag fick feber igår och det kände väldigt tungt för jag har en barn att tänker på också så jag måste ändå byta blöja, byta kläder och mata honom, vilken var det tufft när jag var så matt och orklös.
Idag har jag inte feber eller lite feber för jag har 37,9 och känner mig fortfarande sisådär men ändå lite bättre än igår.
Just nu nös jag många gånger och är mycket snuvigt så det är inte roligt.
Snart kommer mamma hem från jobbet så då känner det ännu bättre att få lite hjälp och pappa är ledig idag från jobbet men han har så mycket ärende som måste göra så han måste åka o fixa.
Men annars har pappa gjort så gott han kan och hjälpte mig :).
Jag är bara väldigt tacksam att de finns när jag mår så här men imorgon kommer älskling hit så det känns skönt att ha honom här.

Jag måste säga stort grattis till min syster Malin som klarade teoriprov igår, grattis jag är stolt över dig.
Vill även säga stort grattis till min mamma som fyller år idag, grattis.


Gammal foto, Min syster och min mamma, jag älskar er..

Sjuk


Jag älskar den bilder :) men en sak som jag tycker det var konstigt för min föräldrars skärm på datorn är inte så tydligt på bilder utan lite skugga men hemma hos mig var det bilder så klart och tydligt.
Tycker det är så tråkigt att alla datorn är olika men ja.

Nu har jag tydligt blivit smittad av Peter och mår inte särskilt bra men är glad att vi är hos mina föräldrar så de kan tar hand om Anton när jag är så matt och orka inte så mycket.
Jag har ont hela i kroppen och huvudvärk, grr och jag hoppas att det försvinner snabbt.

Sköt om er alla och bli inte sjuk som jag är nu.
Write soon.

Header


Jag har en extra blogg där jag provade fram olika design och header.
Men jag vet inte när det kommer visa här för jag vill vara säker och nöjd först.
Jag är bara rädd att det kommer krånglar men då får jag väl leta efter någon som vill
fixa design till mig ;).